Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabrowianka Dabrowice FC Wily Zabrze
Krolewscy Tactiek milo
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
49.6 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Inworp. Mastrona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - FC Wily Zabrze 1:0

5e minuut.
Biegun geeft een lange en hoge pass. Kielec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fruner. Fruner krijgt een gele kaart. Kielec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kielec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Polak met een sublieme pass. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña passt de bal met de wreef. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Parise passt de bal in één keer door. Acuña is nu in balbezit. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas draait met de bal, schiet en ... Dziwny bokst de bal weg.

20e minuut.
Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak is nu in balbezit. Polak probeert naar een medespeler te passen. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dabrowianka Dabrowice - FC Wily Zabrze 1:1

30e minuut.
Rafnsson geeft een lange en hoge pass. Antoniotto is nu in balbezit. Vasilevski verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilevski geeft een lange en hoge pass. Zanazanyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Dziwny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Rafnsson rent richting de bal. Rafnsson passt de bal zonder na te denken. Vasilevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski geeft de bal voor. Zanazanyan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rafnsson geeft een lange en hoge pass. de la Hera rent richting de bal. de la Hera geeft een hoge lob. Zilgas heeft problemen om de bal te vangen. Zilgas haalt uit met een fantastische trap. Dziwny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrowianka Dabrowice 58%, FC Wily Zabrze 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dabrowianka Dabrowice - FC Wily Zabrze 1:1

57e minuut.
Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak geeft de bal voor. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan schiet op doel. Dziwny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Fruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarski geeft een lange en hoge pass. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - FC Wily Zabrze 1:2

75e minuut.
Mastrona probeert naar een medespeler te passen. Ziarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kielec. Kielec krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Vasilevski is nu in balbezit. Vasilevski speelt de bal door. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap. Dziwny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - FC Wily Zabrze 1:3

89e minuut.
Vasilevski is nu in balbezit. Vasilevski geeft een hoge lob. Zanazanyan kopt de bal weg. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - FC Wily Zabrze 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrowianka Dabrowice 39%, FC Wily Zabrze 61%.
Dabrowianka Dabrowice - FC Wily Zabrze 1:4