Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Orzel Zabkowice RUCH HKS
supernova Tactiek 1972
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.4 gemiddelde waardering 43.9
good Schieten good
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Szajdel passt de bal zonder na te denken. Matyja rent richting de bal. Matyja probeert naar een medespeler te passen. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Seremet passt de bal in één keer door. Manasyan met een sublieme pass. Bârzanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seremet geeft een lange en hoge pass. Dobosiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kitłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Rojas Paul probeert naar een medespeler te passen. Caterincă geeft de bal voor. Żmijewski controleert de bal met de borst. Yurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov geeft een lange en hoge pass. Oszczep probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Yurukov rent richting de bal. Yurukov geeft een lange en hoge pass. Jablanović is nu in balbezit. Jablanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - RUCH HKS 0:1

6e minuut.
Caterincă passt de bal zonder na te denken. Yurukov rent richting de bal. Żmijewski begaat een overtreding. Yurukov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yurukov kan niet meer verder spelen. Chacón komt het veld opgelopen. Caterincă met een snel genomen vrije trap. Jablanović springt en kopt de bal. Oszczep bokst de bal weg.

12e minuut.
Żmijewski kopt de bal weg. Daar is Cielecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cielecki speelt de bal door. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz schiet op doel. Kitłowski bokst de bal weg.

14e minuut.
Matyja speelt de bal door. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rojas Paul de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Orzel Zabkowice - RUCH HKS 1:1

15e minuut.
Daszkowski passt de bal zonder na te denken. Knotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jablanović krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Penkov kopt de bal weg. Knotowski probeert de bal met de borst te controleren. Knotowski speelt de bal door. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cielecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vellidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trường Vinh is nu in balbezit. Trường Vinh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Matyja kopt de bal weg. Klungelig pakt Szajdel de bal. Dobosiewicz met een sublieme pass. Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski draait met de bal, schiet en ... Kitłowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - RUCH HKS 2:1

20e minuut.
Szajdel passt de bal met de wreef. Dobosiewicz rent richting de bal. Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vellidis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jablanović de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żeromski. Żeromski krijgt een gele kaart. Jablanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Bârzanu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żmijewski geeft de bal voor. Daszkowski is nu in balbezit. Daszkowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - RUCH HKS 3:1

36e minuut.
Knotowski onderschept slim de pass. Knotowski passt de bal in één keer door. Daszkowski is nu in balbezit. Daszkowski haalt uit met een fantastische trap. Manasyan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Szajdel rent richting de bal. Trường Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seremet. Trường Vinh raakt geblesseerd tijdens het duel. Caterincă wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - RUCH HKS 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Orzel Zabkowice 48%, RUCH HKS 52%.
Ks Orzel Zabkowice - RUCH HKS 3:2

54e minuut.
Klungelig pakt Dobosiewicz de bal. Dobosiewicz met een sublieme pass. Daszkowski rent richting de bal. Daszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Daszkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Penkov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knotowski met een snelle inworp. Seremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Seremet geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Szajdel met een sublieme pass. Matyja bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró begaat een overtreding. Matyja raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Matyja kan niet meer verder spelen. Gimalski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Duró geeft een lange en hoge pass. Jablanović is nu in balbezit. Maćkowicz begaat een overtreding. Maćkowicz krijgt een gele kaart. Jablanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trường Vinh wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Orzel Zabkowice - RUCH HKS 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Orzel Zabkowice 28%, RUCH HKS 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Orzel Zabkowice - RUCH HKS 3:3