Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Foxbit FC Wily Zabrze
cosik Tactiek milo
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
33.3 gemiddelde waardering 57.1
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Orlow probeert naar een medespeler te passen. Vasilevski rent richting de bal. Vasilevski geeft een lange en hoge pass. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ... Wężyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Vasilevski de bal. Vasilevski geeft een lange en hoge pass. Daar is Teni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Granato geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acuña met een snelle inworp. Orlow geeft een lange en hoge pass. Vasilevski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Orlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlow met een sublieme pass. Acuña speelt de bal door. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Granato geeft de bal voor. Chyu-Hyung probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuna. Tuna krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Orlow geeft een hoge lob. Klungelig pakt Teni de bal. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Foxbit - FC Wily Zabrze 0:1

31e minuut.
Acuña probeert naar een medespeler te passen. Orlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlow passt de bal zonder na te denken. Zilgas rent richting de bal. Zilgas geeft een hoge lob. Wężyk bokst de bal weg. Kerem is nu in balbezit. Zanazanyan onderschept slim de pass. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ... Wężyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Orlow is nu in balbezit. Orlow haalt uit met een fantastische trap. Zanazanyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Granato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gómez Colomer probeert naar een medespeler te passen. Vasilevski probeert naar een medespeler te passen. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Teni geeft een lange en hoge pass. Barbarski kopt de bal weg. Klungelig pakt Czok de bal. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Foxbit 83%, FC Wily Zabrze 17%.
FC Foxbit - FC Wily Zabrze 0:1

47e minuut.
Orlow is nu in balbezit. Orlow passt de bal met de wreef. Vasilevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski geeft de bal voor. Zilgas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Foxbit - FC Wily Zabrze 0:2

64e minuut.
Czok geeft een lange en hoge pass. Gómez Colomer speelt de bal door. Gonzer rent richting de bal. Gonzer haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gonzer stond buitenspel. Ruisch komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kerem verovert de bal door een tackle van achteren. Kerem geeft een lange en hoge pass. Demere kopt de bal weg. Chyu-Hyung is nu in balbezit. Chyu-Hyung schiet op doel. Pufleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Tuna geeft de bal voor. Vasilevski geeft een lange en hoge pass. Zanazanyan kopt de bal weg. Ruisch rent richting de bal. Ruisch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acuña met de inworp. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cichoń de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vasilevski neemt de hoekschop. Teni kan de bal niet met de borst controleren. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Foxbit - FC Wily Zabrze 0:3

90e minuut.
Cichoń probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vasilevski neemt de hoekschop. Ruisch rent richting de bal. Ruisch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teni heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Foxbit 70%, FC Wily Zabrze 30%.
FC Foxbit - FC Wily Zabrze 0:3