Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wiskers Ks Orzel Zabkowice
333 Tactiek supernova
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 41.4
excellent Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen good


17e minuut.
Daar is Gimalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa begaat een overtreding. Sekwa krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ubriaco passt de bal in één keer door. Snížek rent richting de bal. Snížek probeert naar een medespeler te passen. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sekwa is nu in balbezit. Çamdalı is nu in balbezit. Seremet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Seremet naar de kleedkamers voor een vroege douche. Çamdalı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çamdalı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ubriaco springt en kopt de bal. Oszczep probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Dobosiewicz speelt de bal door. Daszkowski is nu in balbezit. Rodríguez Reguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daszkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Snížek is nu in balbezit. Cielecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Snížek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Snížek met een snel genomen vrije trap. Virgolino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pingiewko met een snelle inworp. Virgolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Virgolino roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Virgolino kan niet meer verder spelen. Mitroiu komt het veld opgelopen. Ubriaco legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Oszczep maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Ks Orzel Zabkowice 1:0

45e minuut.
Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu passt de bal in één keer door. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco draait met de bal, schiet en ... Oszczep maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Ks Orzel Zabkowice 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 32%, Ks Orzel Zabkowice 68%.
wiskers - Ks Orzel Zabkowice 2:0

51e minuut.
Haim onderschept slim de pass. Pingiewko rent richting de bal. Pingiewko passt de bal met de wreef. Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Çamdalı speelt de bal door. Snížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snížek probeert naar een medespeler te passen. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Ks Orzel Zabkowice 3:0

57e minuut.
Ubriaco kopt de bal weg. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu onderschept slim de pass. Mitroiu schiet op doel. Oszczep werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Ks Orzel Zabkowice 4:0

63e minuut.
Snížek met een snelle inworp. Mitroiu heeft problemen om de bal te vangen. Mitroiu passt de bal met de wreef. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mitroiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gimalski geeft de bal voor. Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Knotowski begaat een overtreding. Knotowski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı schiet op doel. Oszczep probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Ks Orzel Zabkowice 5:0

76e minuut.
Mitroiu geeft een hoge lob. Żmijewski is nu in balbezit. Ubriaco verovert de bal door een tackle van achteren. Ubriaco draait met de bal, schiet en ... Oszczep probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Ks Orzel Zabkowice 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 21%, Ks Orzel Zabkowice 79%.
wiskers - Ks Orzel Zabkowice 6:0