Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CurlyTeam RUCH HKS
xxx4 Tactiek 1972
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.5 gemiddelde waardering 43.9
goed Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Bârzanu speelt de bal door. Vellidis rent richting de bal. Csatlós maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Csatlós naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Quang Thắng geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacón met een snelle inworp. Trường Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vinh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kojić onderschept slim de pass. Kojić probeert naar een medespeler te passen. Cuellar rent richting de bal. Cuellar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyTeam - RUCH HKS 1:0

19e minuut.
Szegfü neemt vlug de vrije trap. Manasyan kopt de bal weg. Bârzanu met een sublieme pass. Hermans rent richting de bal. Hermans schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Duró onderschept slim de pass. Kojić is nu in balbezit. Kojić passt de bal met de wreef. MacAnespie rent richting de bal. MacAnespie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Caterincă passt de bal met de wreef. Vellidis rent richting de bal. Vellidis speelt de bal door. Jablanović is nu in balbezit. Jablanović schiet op doel. Lianyun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CurlyTeam - RUCH HKS 1:1

33e minuut.
González Miguel rent richting de bal. González Miguel met een sublieme pass. Jablanović is nu in balbezit. Jablanović haalt uit met een fantastische trap. Lianyun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hermans met de inworp. Kojić speelt de bal door. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar haalt uit met een fantastische trap. Kitłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bârzanu is nu in balbezit. Bârzanu passt de bal in één keer door. Vellidis rent richting de bal. Vellidis geeft een lange en hoge pass. Jablanović krijgt zijn hoofd ertegen. Lianyun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyTeam 48%, RUCH HKS 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CurlyTeam - RUCH HKS 1:1

49e minuut.
Penkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Penkov geeft de bal voor. Daar is Quang Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jablanović is nu in balbezit. Jablanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu met een sublieme pass. Vellidis speelt de bal door. Trường Vinh is nu in balbezit. Trường Vinh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Szegfü de bal. Szegfü geeft een lange en hoge pass. Cuellar rent richting de bal. Cuellar schiet op doel. Manasyan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Quang Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Thắng passt de bal zonder na te denken. Beterraba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
MacAnespie rent richting de bal. Manasyan onderschept slim de pass. Manasyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kojić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kojić geeft een hoge lob. Kitłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kitłowski speelt de bal door. Szegfü kopt de bal weg. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Caterincă is nu in balbezit. Caterincă geeft een lange en hoge pass. Yehoumé is nu in balbezit. Jablanović onderschept slim de pass. Jablanović schiet op doel. Lianyun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyTeam 43%, RUCH HKS 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CurlyTeam - RUCH HKS 1:1