Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabrowianka Dabrowice Revers
Krolewscy Tactiek Moja
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 31.7
uitstekend Schieten matig
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


16e minuut.
Halkalı kopt de bal weg. Biały is nu in balbezit. Ziarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziarkowski schiet op doel. Raszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman probeert naar een medespeler te passen. Halkalı rent richting de bal. Halkalı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Biegun speelt de bal door. Ziarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarkowski geeft de bal voor. Halkalı rent richting de bal. Halkalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Revers 1:0

28e minuut.
Gołembiewski passt de bal met de wreef. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alvarado de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Revers 2:0

37e minuut.
Antoniotto kopt de bal weg. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Halkalı is nu in balbezit. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ożywczy kopt de bal weg. Ragaman speelt de bal door. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel. Raszkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrowianka Dabrowice 26%, Revers 74%.
Dabrowianka Dabrowice - Revers 2:0

49e minuut.
Mastrona rent richting de bal. Mastrona probeert naar een medespeler te passen. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Revers 3:0

51e minuut.
Pilikowski geeft de bal voor. Biegun is nu in balbezit. Biegun passt de bal met de wreef. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Raszkiewicz met een harde bal richting middenveld. Ziarkowski is nu in balbezit. Ziarkowski met een sublieme pass. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Revers 4:0

61e minuut.
Pawelec passt de bal in één keer door. Mastrona controleert de bal met de borst. Mastrona passt de bal in één keer door. Antoniotto is nu in balbezit. Antoniotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gołembiewski speelt de bal door. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı passt de bal met de wreef. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Alvarado passt de bal zonder na te denken. Ziarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarkowski passt de bal in één keer door. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski geeft de bal voor. Raszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Halkalı is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Revers 5:0

71e minuut.
Ragaman passt de bal in één keer door. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona speelt de bal door. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Drabczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziarkowski geeft de bal voor. Mastrona rent richting de bal. Mastrona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - Revers 6:0

81e minuut.
Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski passt de bal in één keer door. Halkalı is nu in balbezit. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Antoniotto verovert de bal door een tackle van achteren. Antoniotto passt de bal in één keer door. Mastrona rent richting de bal. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrowianka Dabrowice 16%, Revers 84%.
Dabrowianka Dabrowice - Revers 6:0