Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Orzel Zabkowice FC Wily Zabrze
supernova Tactiek milo
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 55.8
redelijk Schieten formidabel
matig Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Polak is nu in balbezit. Polak probeert naar een medespeler te passen. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan schiet op doel. Oszczep werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - FC Wily Zabrze 0:1

8e minuut.
Polak is nu in balbezit. Polak met een sublieme pass. Acuña speelt de bal door. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Polak rent richting de bal. Polak passt de bal zonder na te denken. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ... Oszczep maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Maćkowicz is nu in balbezit. Polak onderschept slim de pass. Polak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zanazanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanazanyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Parmaxidis onderschept slim de pass. Parmaxidis geeft de bal voor. Żmijewski controleert de bal met de borst. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - FC Wily Zabrze 0:2

22e minuut.
Vasilevski passt de bal zonder na te denken. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak passt de bal met de wreef. Zilgas rent richting de bal. Zilgas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Barbarski verovert de bal door een tackle van achteren. Polak speelt de bal door. Vasilevski probeert naar een medespeler te passen. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Acuña rent richting de bal. Acuña passt de bal met de wreef. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan probeert naar een medespeler te passen. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Acuña geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zanazanyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Acuña met de inworp. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zanazanyan de bal. Zanazanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - FC Wily Zabrze 0:3

33e minuut.
Cielecki kopt de bal weg. Acuña kan de bal niet met de borst controleren. Matyja begaat een overtreding. Matyja krijgt een gele kaart. Acuña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasilevski met een snel genomen vrije trap. Zanazanyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vasilevski neemt de hoekschop. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ... Oszczep verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Polak passt de bal met de wreef. Żeromski rent richting de bal. Zanazanyan begaat een overtreding. Zanazanyan krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Polak passt de bal zonder na te denken. Maćkowicz is nu in balbezit. Zanazanyan onderschept slim de pass. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap. Oszczep werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - FC Wily Zabrze 0:4

41e minuut.
Zanazanyan passt de bal met de wreef. Maćkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zilgas rent richting de bal. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Orzel Zabkowice 67%, FC Wily Zabrze 33%.
Ks Orzel Zabkowice - FC Wily Zabrze 0:4

52e minuut.
Seremet heeft problemen om de bal te vangen. Polak rent richting de bal. Polak speelt de bal door. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rafnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Rafnsson geeft een lange en hoge pass. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas haalt uit met een fantastische trap. Oszczep maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - FC Wily Zabrze 0:5

76e minuut.
Polak probeert naar een medespeler te passen. Acuña geeft een hoge lob. Klungelig pakt Żeromski de bal. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - FC Wily Zabrze 0:6

78e minuut.
Acuña is nu in balbezit. Acuña geeft de bal voor. Zilgas is nu in balbezit. Zilgas draait met de bal, schiet en ... Oszczep werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Barbarski passt de bal zonder na te denken. Vasilevski met een sublieme pass. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas is nu in balbezit. Zilgas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Orzel Zabkowice 64%, FC Wily Zabrze 36%.
Ks Orzel Zabkowice - FC Wily Zabrze 0:6