Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabrowianka Dabrowice RUCH HKS
Krolewscy Tactiek 1972
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.1 gemiddelde waardering 42.8
formidabel Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Antoniotto rent richting de bal. Antoniotto passt de bal in één keer door. Mastrona speelt de bal door. Fruner rent richting de bal. Fruner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - RUCH HKS 1:0

2e minuut.
Jablanović speelt de bal door. Trường Vinh is nu in balbezit. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kitłowski bokst de bal weg.

3e minuut.
Caterincă heeft problemen om de bal te vangen. Ragaman is nu in balbezit. Ragaman passt de bal zonder na te denken. Fruner rent richting de bal. Fruner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Ragaman passt de bal met de wreef. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Penkov begaat een overtreding. Penkov krijgt een gele kaart. Alvarado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ragaman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ziarkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mastrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrona passt de bal met de wreef. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fruner de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Mastrona speelt de bal door. Fruner rent richting de bal. Manasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado schiet op doel. Kitłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Fruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruner schiet op doel. Kitłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - RUCH HKS 2:0

21e minuut.
Gołembiewski met een sublieme pass. Alvarado rent richting de bal. Vellidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alvarado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alvarado kan niet meer verder spelen. Halkalı komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Szibalski kopt de bal weg. Halkalı heeft problemen om de bal te vangen. Gołembiewski speelt de bal door. Fruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruner draait met de bal, schiet en ... Kitłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ragaman probeert naar een medespeler te passen. Ziarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ziarkowski passt de bal zonder na te denken. Fruner is nu in balbezit. Fruner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Halkalı is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gołembiewski passt de bal in één keer door. Antoniotto rent richting de bal. Antoniotto geeft een hoge lob. Fruner rent richting de bal. Fruner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rojas Paul verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas Paul probeert naar een medespeler te passen. Mastrona rent richting de bal. Mastrona haalt uit met een fantastische trap. Kitłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kitłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ragaman is nu in balbezit. Ragaman met een sublieme pass. Halkalı rent richting de bal. Halkalı haalt uit met een fantastische trap. Kitłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - RUCH HKS 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrowianka Dabrowice 20%, RUCH HKS 80%.
Dabrowianka Dabrowice - RUCH HKS 3:0

50e minuut.
Penkov probeert de bal aan de voet te houden. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona met een sublieme pass. Fruner rent richting de bal. Fruner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Vellidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vellidis passt de bal in één keer door. Jablanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablanović haalt uit met een fantastische trap. Dziwny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - RUCH HKS 3:1

67e minuut.
Ziarkowski passt de bal met de wreef. Fruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruner draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Halkalı de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rojas Paul met een harde bal richting middenveld. Gołembiewski kopt de bal weg. Duró kan de bal niet met de borst controleren. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gołembiewski neemt vlug de vrije trap. Fruner rent richting de bal. Halkalı rent richting de bal. Fruner is nu in balbezit. Fruner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - RUCH HKS 4:1

81e minuut.
Chacón is nu in balbezit. Antoniotto verovert de bal door een tackle van achteren. Antoniotto met een sublieme pass. Fruner rent richting de bal. Fruner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - RUCH HKS 5:1

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jablanović stond buitenspel. Mastrona neemt vlug de vrije trap. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı schiet op doel. Kitłowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Mastrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman met een sublieme pass. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrowianka Dabrowice 17%, RUCH HKS 83%.
Dabrowianka Dabrowice - RUCH HKS 5:1