Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RUCH HKS Dabrowianka Dabrowice
1972 Tactiek Krolewscy
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Mastrona is nu in balbezit. Mastrona passt de bal met de wreef. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel. Kitłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - Dabrowianka Dabrowice 0:1

9e minuut.
Gołembiewski rent richting de bal. Caterincă geeft een hoge lob. Jablanović rent richting de bal. Jablanović draait met de bal, schiet en ... Dziwny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RUCH HKS - Dabrowianka Dabrowice 1:1

12e minuut.
Ziarkowski passt de bal zonder na te denken. Alvarado rent richting de bal. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Alvarado met een sublieme pass. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziarkowski schiet op doel. Kitłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - Dabrowianka Dabrowice 1:2

18e minuut.
Biegun onderschept slim de pass. Biegun passt de bal zonder na te denken. Duró speelt de bal door. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ziarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziarkowski met een sublieme pass. Halkalı rent richting de bal. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman met een sublieme pass. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Kitłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Manasyan geeft de bal voor. Jablanović is nu in balbezit. Jablanović haalt uit met een fantastische trap. Dziwny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RUCH HKS - Dabrowianka Dabrowice 2:2

29e minuut.
Alvarado passt de bal zonder na te denken. Biegun probeert naar een medespeler te passen. Ziarkowski speelt de bal door. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman passt de bal zonder na te denken. Mastrona rent richting de bal. Mastrona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ragaman speelt de bal door. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı passt de bal met de wreef. Daar is Ziarkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziarkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Biegun met een sublieme pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski geeft een lange en hoge pass. Halkalı springt en kopt de bal. Kitłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUCH HKS 68%, Dabrowianka Dabrowice 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RUCH HKS - Dabrowianka Dabrowice 2:2

50e minuut.
Gołembiewski met een sublieme pass. Ziarkowski probeert naar een medespeler te passen. Halkalı rent richting de bal. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Antoniotto probeert naar een medespeler te passen. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona probeert naar een medespeler te passen. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski passt de bal in één keer door. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı haalt uit met een fantastische trap. Kitłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Ziarkowski speelt de bal door. Mastrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrona probeert naar een medespeler te passen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Manasyan geeft een hoge lob. Szibalski kopt de bal weg. Caterincă heeft problemen om de bal te vangen. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Manasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Manasyan geeft een lange en hoge pass. Jablanović rent richting de bal. Jablanović schiet op doel. Dziwny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - Dabrowianka Dabrowice 3:2

73e minuut.
Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski geeft een lange en hoge pass. Ziarkowski kopt de bal weg. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Halkalı rent richting de bal. Alvarado met een sublieme pass. Ziarkowski is nu in balbezit. Ziarkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski probeert naar een medespeler te passen. Halkalı is nu in balbezit. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrona verovert de bal door een tackle van achteren. Mastrona passt de bal zonder na te denken. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Manasyan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUCH HKS 69%, Dabrowianka Dabrowice 31%.
RUCH HKS - Dabrowianka Dabrowice 3:2