Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Foxbit CurlyTeam
cosik Tactiek xxx4
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 48.2
matig Schieten goed
slecht Passen solide
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Granato met de inworp. Gómez Colomer rent richting de bal. Gómez Colomer geeft een lange en hoge pass. Chyu-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Hyung schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Hermans de bal. Hermans passt de bal in één keer door. MacAnespie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAnespie geeft de bal voor. Balman verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cichoń geeft een hoge lob. Chyu-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Hyung met een sublieme pass. Gonzer is nu in balbezit. Gonzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Czok geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González Miguel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacAnespie rent richting de bal. MacAnespie geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Granato passt de bal zonder na te denken. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar verovert de bal door een tackle van achteren. Cuellar schiet op doel. Wężyk bokst de bal weg.

22e minuut.
Beterraba verovert de bal door een tackle van achteren. Beterraba probeert naar een medespeler te passen. Teni verovert de bal door een tackle van achteren. González Miguel rent richting de bal. González Miguel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
González Miguel met de inworp. MacAnespie is nu in balbezit. Granato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Granato krijgt een gele kaart. MacAnespie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. MacAnespie neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Beterraba is nu in balbezit. Granato bereikt de bal nog maar net als eerste. Beterraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Foxbit 74%, CurlyTeam 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Foxbit - CurlyTeam 0:0

52e minuut.
González Miguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Balman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van González Miguel. González Miguel krijgt een gele kaart.

59e minuut.
González Miguel met een snelle inworp. Granato bereikt de bal nog maar net als eerste. Granato geeft een hoge lob. Gonzer is nu in balbezit. Gonzer schiet op doel. Lianyun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Wężyk trapt de bal weg van het doel. Kojić kopt de bal weg. Cichoń geeft de bal voor. Chyu-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Hyung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
González Miguel met een snelle inworp. Granato onderschept slim de pass. Beterraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Beterraba geeft de bal voor. Cuellar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Foxbit 72%, CurlyTeam 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Foxbit - CurlyTeam 0:0