Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CurlyTeam FC Foxbit
xxx4 Tactiek cosik
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 31.5
goed Schieten matig
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen goed


21e minuut.
MacAnespie rent richting de bal. MacAnespie speelt de bal door. Balman speelt de bal door. Cuellar rent richting de bal. Cuellar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Csatlós geeft een lange en hoge pass. Wężyk probeert naar een medespeler te passen. Demere kopt de bal weg. Chyu-Hyung controleert de bal met de borst. Chyu-Hyung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyTeam - FC Foxbit 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyTeam 23%, FC Foxbit 77%.
CurlyTeam - FC Foxbit 0:1

53e minuut.
Kojić passt de bal met de wreef. Kerem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans verovert de bal door een tackle van achteren. Hermans geeft een hoge lob. Cuellar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CurlyTeam - FC Foxbit 1:1

59e minuut.
Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Granato de bal. MacAnespie rent richting de bal. MacAnespie haalt uit met een fantastische trap. Wężyk bokst de bal weg.

65e minuut.
González Miguel rent richting de bal. Czok onderschept slim de pass. Czok geeft een lange en hoge pass. Gonzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Yehoumé probeert de bal aan de voet te houden. Gómez Colomer is nu in balbezit. Gómez Colomer passt de bal met de wreef. Chyu-Hyung is nu in balbezit. Chyu-Hyung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chyu-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Hyung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyTeam 20%, FC Foxbit 80%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CurlyTeam - FC Foxbit 1:1