Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Orzel Zabkowice Dabrowianka Dabrowice
supernova Tactiek Krolewscy
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
40.7 gemiddelde waardering 50.2
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Żeromski rent richting de bal. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski geeft de bal voor. Mastrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Gołembiewski passt de bal met de wreef. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski probeert naar een medespeler te passen. Fruner rent richting de bal. Fruner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski geeft een lange en hoge pass. Żmijewski rent richting de bal. Fruner onderschept slim de pass. Fruner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - Dabrowianka Dabrowice 0:1

23e minuut.
Alvarado probeert de bal met de borst te controleren. Cielecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvarado. Alvarado krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Knotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarkowski rent richting de bal. Knotowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knotowski krijgt een gele kaart. Ziarkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ragaman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fruner krijgt zijn hoofd ertegen. Oszczep kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - Dabrowianka Dabrowice 0:2

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gołembiewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski geeft een lange en hoge pass. Fruner springt en kopt de bal. Oszczep kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ragaman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ziarkowski de bal. Ziarkowski probeert naar een medespeler te passen. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gołembiewski rent richting de bal. Ragaman passt de bal zonder na te denken. Mastrona met een sublieme pass. Fruner rent richting de bal. Fruner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Orzel Zabkowice 68%, Dabrowianka Dabrowice 32%.
Ks Orzel Zabkowice - Dabrowianka Dabrowice 0:2

60e minuut.
Cielecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antoniotto met de inworp. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Oszczep bokst de bal weg.

79e minuut.
Mastrona is nu in balbezit. Mastrona speelt de bal door. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruner rent richting de bal. Fruner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Seremet rent richting de bal. Seremet probeert naar een medespeler te passen. Fruner is nu in balbezit. Fruner draait met de bal, schiet en ... Oszczep maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Orzel Zabkowice - Dabrowianka Dabrowice 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Orzel Zabkowice 65%, Dabrowianka Dabrowice 35%.
Ks Orzel Zabkowice - Dabrowianka Dabrowice 0:3