Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RUCH HKS FC Wily Zabrze
1972 Tactiek milo
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 55.7
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Klungelig pakt Polak de bal. Polak passt de bal in één keer door. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - FC Wily Zabrze 0:1

6e minuut.
Zanazanyan speelt de bal door. Orlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlow speelt de bal door. Daar is Zilgas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zilgas schiet op doel. Kitłowski bokst de bal weg.

15e minuut.
Orlow probeert naar een medespeler te passen. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zanazanyan schiet op doel. Kitłowski bokst de bal weg. Zilgas rent richting de bal. Zilgas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vasilevski met een snelle inworp. Orlow geeft een hoge lob. Zilgas is nu in balbezit. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap. Kitłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Acuña rent richting de bal. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Zilgas rent richting de bal. Zilgas haalt uit met een fantastische trap. Kitłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - FC Wily Zabrze 0:2

30e minuut.
Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu passt de bal zonder na te denken. Rafnsson geeft de bal voor. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - FC Wily Zabrze 0:3

31e minuut.
Jablanović met een sublieme pass. Klungelig pakt Trường Vinh de bal. Zilgas verovert de bal door een tackle van achteren. Zilgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - FC Wily Zabrze 0:4

33e minuut.
Zilgas rent richting de bal. Zilgas passt de bal zonder na te denken. Acuña rent richting de bal. Acuña geeft een hoge lob. Zanazanyan springt en kopt de bal. Kitłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Polak probeert naar een medespeler te passen. Acuña rent richting de bal. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Zilgas heeft problemen om de bal te vangen. Zilgas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Polak onderschept slim de pass. Polak speelt de bal door. Orlow probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zanazanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanazanyan schiet op doel. Kitłowski bokst de bal weg.

42e minuut.
Polak probeert naar een medespeler te passen. Vasilevski is nu in balbezit. Vasilevski geeft een hoge lob. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap. Kitłowski bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vasilevski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zanazanyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - FC Wily Zabrze 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUCH HKS 60%, FC Wily Zabrze 40%.
RUCH HKS - FC Wily Zabrze 0:5

54e minuut.
Zanazanyan passt de bal met de wreef. Orlow probeert naar een medespeler te passen. Zilgas rent richting de bal. Zilgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - FC Wily Zabrze 0:6

64e minuut.
Acuña geeft een lange en hoge pass. Manasyan is nu in balbezit. Zanazanyan onderschept slim de pass. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap. Kitłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - FC Wily Zabrze 0:7

65e minuut.
Inworp. Ruisch komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan passt de bal met de wreef. Ruisch rent richting de bal. Ruisch schiet op doel. Kitłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - FC Wily Zabrze 0:8

77e minuut.
Vellidis speelt de bal door. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró geeft een hoge lob. Jablanović springt en kopt de bal. Pufleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH HKS - FC Wily Zabrze 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUCH HKS 49%, FC Wily Zabrze 51%.
RUCH HKS - FC Wily Zabrze 1:8