Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Revers wiskers
Moja Tactiek 333
48% Balbezit 52%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 47
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 56.3
matig Schieten formidabel
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Ubriaco verovert de bal door een tackle van achteren. Ubriaco passt de bal met de wreef. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu draait met de bal, schiet en ... Świąder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - wiskers 0:1

7e minuut.
Pingiewko geeft een lange en hoge pass. Biały verovert de bal door een tackle van achteren. Snížek rent richting de bal. Snížek geeft een lange en hoge pass. Mitroiu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Mitroiu is nu in balbezit. Ubriaco is nu in balbezit. Mitroiu is nu in balbezit. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - wiskers 0:2

15e minuut.
Biały geeft een lange en hoge pass. Pingiewko kopt de bal weg. Çamdalı speelt de bal door. Klungelig pakt Ubriaco de bal. Ubriaco schiet op doel. Świąder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Çamdalı onderschept slim de pass. Çamdalı controleert de bal met de borst. Çamdalı met een sublieme pass. Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Rodríguez Reguero passt de bal met de wreef. Biały rent richting de bal. Mitroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mitroiu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - wiskers 0:3

26e minuut.
Snížek met een sublieme pass. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek is nu in balbezit. Ubriaco onderschept slim de pass. Ubriaco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco draait met de bal, schiet en ... Świąder bokst de bal weg.

32e minuut.
Çamdalı speelt de bal door. Daar is Mitroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mitroiu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - wiskers 0:4

33e minuut.
Drabczyk onderschept slim de pass. Çamdalı met een sublieme pass. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - wiskers 0:5

34e minuut.
Klungelig pakt Biały de bal. Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Biały begaat een overtreding. Biały krijgt een gele kaart. Pingiewko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pingiewko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu draait met de bal, schiet en ... Świąder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Snížek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Mitroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitroiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco rent richting de bal. Ficek onderschept slim de pass. Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rodríguez Reguero heeft problemen om de bal te vangen. Pawelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodríguez Reguero krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Rodríguez Reguero rent richting de bal. Rodríguez Reguero passt de bal met de wreef. Drabczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco schiet op doel. Świąder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu draait met de bal, schiet en ... Świąder probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ubriaco is nu in balbezit. Çamdalı rent richting de bal. Çamdalı passt de bal zonder na te denken. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Virgolino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revers 77%, wiskers 23%.
Revers - wiskers 0:5

47e minuut.
Szczurowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Snížek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco schiet op doel. Świąder bokst de bal weg. Virgolino is nu in balbezit. Virgolino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - wiskers 0:6

52e minuut.
Pingiewko met een sublieme pass. Virgolino rent richting de bal. Biały legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Virgolino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Virgolino neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Ubriaco onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Snížek neemt de hoekschop. Virgolino maakt een snoekduik en kopt de bal. Świąder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - wiskers 0:7

55e minuut.
Sekwa met een sublieme pass. Pingiewko heeft problemen om de bal te vangen. Pingiewko passt de bal zonder na te denken. Virgolino is nu in balbezit. Virgolino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap. Świąder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - wiskers 0:8

58e minuut.
Rodríguez Reguero is nu in balbezit. Rodríguez Reguero geeft de bal voor. Virgolino is nu in balbezit. Virgolino draait met de bal, schiet en ... Świąder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - wiskers 0:9

59e minuut.
Snížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı is nu in balbezit. Çamdalı passt de bal zonder na te denken. Virgolino is nu in balbezit. Virgolino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - wiskers 0:10

63e minuut.
Pilikowski probeert naar een medespeler te passen. Szczurowski heeft problemen om de bal te vangen. Virgolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı is nu in balbezit. Çamdalı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Drabczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabczyk geeft een hoge lob. Snížek kopt de bal weg. Virgolino rent richting de bal. Virgolino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ficek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Snížek is nu in balbezit. Snížek passt de bal met de wreef. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Sekwa geeft de bal voor. Daar is Ficek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virgolino is nu in balbezit. Virgolino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - wiskers 0:11

73e minuut.
Snížek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sekwa geeft een hoge lob. Çamdalı rent richting de bal. Çamdalı schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ficek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Virgolino rent richting de bal. Virgolino geeft de bal voor. Ficek probeert de bal aan de voet te houden. Virgolino is nu in balbezit. Virgolino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - wiskers 0:12

79e minuut.
Sungurlu probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Reguero is nu in balbezit. Rodríguez Reguero speelt de bal door. Virgolino rent richting de bal. Virgolino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sekwa met een sublieme pass. Pingiewko rent richting de bal. Pingiewko passt de bal met de wreef. Çamdalı is nu in balbezit. Çamdalı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Snížek geeft een lange en hoge pass. Biały kan de bal niet met de borst controleren. Virgolino rent richting de bal. Virgolino haalt uit met een fantastische trap. Świąder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - wiskers 0:13

85e minuut.
Snížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snížek passt de bal in één keer door. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco draait met de bal, schiet en ... Świąder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revers - wiskers 0:14

89e minuut.
Daar is Ubriaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubriaco probeert naar een medespeler te passen. Virgolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı schiet op doel. Świąder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Virgolino rent richting de bal. Virgolino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Świąder probeert wanhopig de bal te grijpen. Çamdalı rent richting de bal. Çamdalı draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ubriaco de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revers 82%, wiskers 18%.
Revers - wiskers 0:14