Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wiskers Revers
333 Tactiek Moja
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 33.6
formidabel Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen matig


7e minuut.
Çamdalı passt de bal in één keer door. Ubriaco is nu in balbezit. Ficek rent richting de bal. Ubriaco verovert de bal door een tackle van achteren. Ubriaco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ficek speelt de bal door. Pawelec heeft problemen om de bal te vangen. Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pingiewko geeft een lange en hoge pass. Çamdalı rent richting de bal. Klungelig pakt Çamdalı de bal. Ubriaco is nu in balbezit. Ubriaco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Çamdalı kopt de bal weg. Daar is Drabczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubriaco rent richting de bal. Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szczurowski geeft de bal voor. Rodríguez Reguero kopt de bal weg. Çamdalı probeert naar een medespeler te passen. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rodríguez Reguero verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Reguero speelt de bal door. Ubriaco is nu in balbezit. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap. Biały probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pingiewko geeft een lange en hoge pass. Mitroiu kopt de bal weg. Çamdalı heeft problemen om de bal te vangen. Ubriaco is nu in balbezit. Ubriaco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pawelec passt de bal met de wreef. Inworp. Snížek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ubriaco is nu in balbezit. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ubriaco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mitroiu de bal. Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gazda passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Reguero rent richting de bal. Rodríguez Reguero passt de bal zonder na te denken. Mitroiu heeft problemen om de bal te vangen. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pawelec passt de bal zonder na te denken. Gruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszka passt de bal zonder na te denken. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mitintzis trapt de bal weg van het doel. Çamdalı kopt de bal weg. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Revers 1:0

40e minuut.
Çamdalı rent richting de bal. Ubriaco rent richting de bal. Çamdalı probeert naar een medespeler te passen. Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 36%, Revers 64%.
wiskers - Revers 1:0

46e minuut.
Virgolino komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Virgolino rent richting de bal. Biały verovert de bal door een tackle van achteren. Ubriaco onderschept slim de pass. Ubriaco schiet op doel. Świąder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Revers 2:0

57e minuut.
Klungelig pakt Sekwa de bal. Sekwa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ożywczy de bal onder controle te krijgen. Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı haalt uit met een fantastische trap. Paal! Świąder bokst de bal weg.

63e minuut.
Pawelec passt de bal met de wreef. Rodríguez Reguero rent richting de bal. Rodríguez Reguero passt de bal in één keer door. Virgolino rent richting de bal. Virgolino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pingiewko neemt de hoekschop. Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgolino rent richting de bal. Virgolino schiet op doel. Świąder bokst de bal weg. Ubriaco rent richting de bal. De bal raakt de paal. Pilikowski rent richting de bal. Ubriaco maakt een afschuwelijke overtreding. Ubriaco krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Çamdalı passt de bal met de wreef. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco passt de bal in één keer door. Virgolino rent richting de bal. Virgolino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ubriaco is nu in balbezit. Biały is nu in balbezit. Biały geeft een lange en hoge pass. Ubriaco is nu in balbezit. Ubriaco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Virgolino is nu in balbezit. Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingiewko passt de bal in één keer door. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Revers 3:0

77e minuut.
Snížek probeert naar een medespeler te passen. Ficek is nu in balbezit. Ubriaco onderschept slim de pass. Ubriaco schiet op doel. Świąder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Revers 4:0

82e minuut.
Sekwa probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Reguero geeft de bal voor. Ubriaco kopt de bal weg. Virgolino rent richting de bal. Virgolino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Revers 5:0

87e minuut.
Ubriaco rent richting de bal. Daar is Virgolino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubriaco is nu in balbezit. Virgolino is nu in balbezit. Virgolino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 22%, Revers 78%.
wiskers - Revers 5:0