Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabrowianka Dabrowice FC Foxbit
Krolewscy Tactiek cosik
57% Balbezit 43%
15% Spel op eigen helft 85%
15 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
51 gemiddelde waardering 31.4
formidabel Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen solide


10e minuut.
de la Hera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gołembiewski de bal. Fruner is nu in balbezit. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Wężyk bokst de bal weg.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chyu-Hyung stond buitenspel. Ziarkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Cichoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fruner onderschept slim de pass. Fruner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Teni geeft een hoge lob. Antoniotto kopt de bal weg. Fruner rent richting de bal. Fruner draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - FC Foxbit 1:0

30e minuut.
Ziarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski met een sublieme pass. Mastrona is nu in balbezit. Fruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruner schiet op doel. Wężyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Fruner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mastrona de bal. Mastrona passt de bal zonder na te denken. Fruner rent richting de bal. Fruner haalt uit met een fantastische trap. Wężyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrowianka Dabrowice 15%, FC Foxbit 85%.
Dabrowianka Dabrowice - FC Foxbit 1:0

47e minuut.
Mastrona passt de bal zonder na te denken. Antoniotto is nu in balbezit. Antoniotto geeft een lange en hoge pass. Fruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Alvarado controleert de bal met de borst. Alvarado met een sublieme pass. Cichoń is nu in balbezit. Fruner onderschept slim de pass. Fruner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Gómez Colomer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Colomer geeft de bal voor. Chyu-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Hyung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dabrowianka Dabrowice - FC Foxbit 1:1

64e minuut.
Ziarkowski met een snelle inworp. Gołembiewski is nu in balbezit. Granato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gołembiewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ragaman legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Balman geeft een lange en hoge pass. Granato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman maakt een afschuwelijke overtreding. Ragaman krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ragaman probeert naar een medespeler te passen. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski geeft de bal voor. Fruner is nu in balbezit. Fruner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrowianka Dabrowice 14%, FC Foxbit 86%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dabrowianka Dabrowice - FC Foxbit 1:1