Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Foxbit Dabrowianka Dabrowice
cosik Tactiek Krolewscy
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 51.9
zwak Schieten formidabel
zwak Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Ragaman onderschept slim de pass. Ragaman passt de bal zonder na te denken. Fruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fruner draait met de bal, schiet en ... Wężyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Foxbit - Dabrowianka Dabrowice 0:1

6e minuut.
Fruner passt de bal met de wreef. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski passt de bal in één keer door. Fruner rent richting de bal. Fruner haalt uit met een fantastische trap. Wężyk bokst de bal weg.

7e minuut.
Klungelig pakt Granato de bal. Ragaman rent richting de bal. Ragaman passt de bal zonder na te denken. Fruner rent richting de bal. Fruner haalt uit met een fantastische trap. Wężyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Daar is Balman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fruner bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Wężyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman passt de bal in één keer door. Fruner heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
de la Hera onderschept slim de pass. de la Hera geeft een hoge lob. Ziarkowski kopt de bal weg. Fruner rent richting de bal. Fruner draait met de bal, schiet en ... Wężyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Fruner rent richting de bal. Granato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fruner moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fruner kan niet meer verder spelen. Halkalı komt het veld opgelopen. Ragaman wilt de vrije trap nemen. Kerem probeert de bal aan de voet te houden. Wężyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kerem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerem geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichoń rent richting de bal. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Wężyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Foxbit - Dabrowianka Dabrowice 0:2

22e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Granato onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halkalı. Halkalı krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Granato verovert de bal door een tackle van achteren. Gołembiewski onderschept slim de pass. Gołembiewski met een sublieme pass. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Antoniotto probeert de bal aan de voet te houden. Antoniotto passt de bal in één keer door. Mastrona probeert naar een medespeler te passen. Halkalı rent richting de bal. Halkalı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Foxbit - Dabrowianka Dabrowice 0:3

40e minuut.
de la Hera passt de bal zonder na te denken. Ziarkowski is nu in balbezit. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Foxbit 81%, Dabrowianka Dabrowice 19%.
FC Foxbit - Dabrowianka Dabrowice 0:3

48e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Granato verovert de bal door een tackle van achteren. Granato geeft een hoge lob. Gonzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzer haalt uit met een fantastische trap. Dziwny bokst de bal weg. Biegun rent richting de bal. Biegun geeft een lange en hoge pass. Granato kopt de bal weg. Gonzer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gonzer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Teni rent richting de bal. Mastrona onderschept slim de pass. Mastrona speelt de bal door. Halkalı rent richting de bal. Halkalı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski rent richting de bal. Kerem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gołembiewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alvarado neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ziarkowski probeert naar een medespeler te passen. Halkalı rent richting de bal. Cichoń onderschept slim de pass. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mastrona onderschept slim de pass. Teni onderschept slim de pass. Teni geeft de bal voor. Gonzer rent richting de bal. Gonzer haalt uit met een fantastische trap. Dziwny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chyu-Hyung heeft problemen om de bal te vangen. Biegun onderschept slim de pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Foxbit 78%, Dabrowianka Dabrowice 22%.
FC Foxbit - Dabrowianka Dabrowice 0:3