Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wiskers RUCH HKS
333 Tactiek 1972
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 44.1
formidable Schieten good
solid Passen good
adequate Verdedigen good


11e minuut.
Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mitroiu speelt de bal door. Çamdalı rent richting de bal. Çamdalı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Çamdalı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caterincă. Çamdalı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çamdalı met een snel genomen vrije trap. Manasyan probeert de bal met de borst te controleren. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kitłowski speelt de bal door. Çamdalı is nu in balbezit. Çamdalı probeert naar een medespeler te passen. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Pingiewko speelt de bal door. Daar is Mitroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco draait met de bal, schiet en ... Kitłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - RUCH HKS 1:0

40e minuut.
Sekwa geeft een lange en hoge pass. Mitroiu rent richting de bal. Bârzanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitroiu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mitroiu kan niet meer verder spelen. Virgolino komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Rodríguez Reguero verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Reguero probeert naar een medespeler te passen. Pingiewko met een sublieme pass. Virgolino rent richting de bal. Virgolino haalt uit met een fantastische trap. Kitłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 34%, RUCH HKS 66%.
wiskers - RUCH HKS 1:0

51e minuut.
Virgolino heeft problemen om de bal te vangen. Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı geeft een hoge lob. Ubriaco heeft problemen om de bal te vangen. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Rodríguez Reguero is nu in balbezit. Rodríguez Reguero passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Trường Vinh de bal onder controle te krijgen. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sekwa kopt de bal weg. Virgolino is nu in balbezit. Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ubriaco de bal onder controle te krijgen. Kitłowski bokst de bal weg.

67e minuut.
Ubriaco schiet op doel. Manasyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Bârzanu de bal. Çamdalı rent richting de bal. Çamdalı schiet op doel. Kitłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Virgolino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sekwa probeert naar een medespeler te passen. Çamdalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamdalı schiet op doel. Manasyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kitłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - RUCH HKS 2:0

76e minuut.
Haim onderschept slim de pass. Haim speelt de bal door. Daar is Virgolino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Çamdalı rent richting de bal. Virgolino rent richting de bal. Çamdalı rent richting de bal. Virgolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgolino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Haim passt de bal zonder na te denken. Daar is Çamdalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çamdalı met een sublieme pass. Ubriaco is nu in balbezit. Ubriaco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rodríguez Reguero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Virgolino de bal. Pingiewko met een sublieme pass. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rojas Paul trapt de bal weg van het doel. Sekwa rent richting de bal. Sekwa passt de bal met de wreef. Virgolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgolino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - RUCH HKS 3:0

87e minuut.
Çamdalı passt de bal in één keer door. Pingiewko rent richting de bal. Pingiewko geeft een hoge lob. Ubriaco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 24%, RUCH HKS 76%.
wiskers - RUCH HKS 3:0