Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wily Zabrze Revers
milo Tactiek Moja
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
35 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 34
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Acuña probeert naar een medespeler te passen. Zilgas is nu in balbezit. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ... Świąder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - Revers 1:0

8e minuut.
Vasilevski onderschept slim de pass. Vasilevski passt de bal zonder na te denken. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - Revers 2:0

9e minuut.
Ożywczy rent richting de bal. Polak geeft een hoge lob. Biały kan de bal niet met de borst controleren. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan schiet op doel. Świąder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Pilikowski passt de bal met de wreef. Vasilevski heeft problemen om de bal te vangen. Vasilevski met een sublieme pass. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas draait met de bal, schiet en ... Świąder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - Revers 3:0

22e minuut.
Szczurowski rent richting de bal. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña met een sublieme pass. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap. Świąder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ficek is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Acuña neemt de hoekschop. Vasilevski is nu in balbezit. Vasilevski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Polak met een sublieme pass. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña geeft de bal voor. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ... Świąder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap. Świąder bokst de bal weg.

27e minuut.
Inworp. Acuña met de inworp. Orlow met een sublieme pass. Zanazanyan heeft problemen om de bal te vangen. Zanazanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - Revers 4:0

30e minuut.
Tuna probeert naar een medespeler te passen. Zilgas rent richting de bal. Zilgas passt de bal in één keer door. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap. Świąder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Acuña geeft een hoge lob. Ficek kopt de bal weg. Orlow met een sublieme pass. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pawelec speelt de bal door. Ożywczy is nu in balbezit. Parise bereikt de bal nog maar net als eerste. Ożywczy verovert de bal door een tackle van achteren. Ożywczy haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafnsson geeft de bal voor. Acuña speelt de bal door. Zilgas is nu in balbezit. Zilgas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Acuña met een sublieme pass. Daar is Zanazanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlow is nu in balbezit. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Zilgas probeert naar een medespeler te passen. Acuña is nu in balbezit. Szczurowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Acuña is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zanazanyan neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - Revers 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wily Zabrze 31%, Revers 69%.
FC Wily Zabrze - Revers 5:0

49e minuut.
Szczurowski geeft een hoge lob. Parmaxidis is nu in balbezit. Parmaxidis geeft een lange en hoge pass. Zilgas rent richting de bal. Zilgas haalt uit met een fantastische trap. Świąder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orlow heeft problemen om de bal te vangen. Zilgas is nu in balbezit. Zilgas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zanazanyan is nu in balbezit. Biały legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Biały krijgt een gele kaart. Zanazanyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Zanazanyan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - Revers 6:0

53e minuut.
Ficek passt de bal met de wreef. Orlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orlow wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Orlow kan niet meer verder spelen. Ruisch komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Vasilevski met een sublieme pass. Zanazanyan rent richting de bal. Klungelig pakt Zanazanyan de bal. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ... Świąder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - Revers 7:0

63e minuut.
Acuña met een sublieme pass. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pawelec. Pawelec krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Zanazanyan passt de bal in één keer door. Vasilevski rent richting de bal. Vasilevski geeft een lange en hoge pass. Zilgas is nu in balbezit. Zilgas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - Revers 8:0

70e minuut.
Ruisch geeft de bal voor. Vasilevski kopt de bal weg. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan schiet op doel. Świąder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - Revers 9:0

73e minuut.
Biały geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vasilevski met een snelle inworp. Zilgas is nu in balbezit. Zilgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - Revers 10:0

75e minuut.
Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan passt de bal met de wreef. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch haalt uit met een fantastische trap. Świąder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - Revers 11:0

76e minuut.
Polak passt de bal zonder na te denken. Vasilevski is nu in balbezit. Vasilevski geeft de bal voor. Zanazanyan rent richting de bal. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Vasilevski met de inworp. Zilgas rent richting de bal. Zilgas geeft de bal voor. Zanazanyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wily Zabrze - Revers 12:0

88e minuut.
Zanazanyan kopt de bal weg. Vasilevski rent richting de bal. Vasilevski passt de bal zonder na te denken. Zilgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilgas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Zilgas speelt de bal door. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan probeert naar een medespeler te passen. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wily Zabrze 35%, Revers 65%.
FC Wily Zabrze - Revers 12:0