Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS Łomża rak polski
off Tactiek bnm
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 51.1
good Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Wiejowski probeert naar een medespeler te passen. Gut kan de bal niet met de borst controleren. Kontopoulos is nu in balbezit. Sazak is nu in balbezit. Sazak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - rak polski 0:1

12e minuut.
Sazak kan de bal niet met de borst controleren. Szczygieł is nu in balbezit. Kontopoulos onderschept slim de pass. Kontopoulos schiet op doel. Yusifov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wiejowski probeert de bal met de borst te controleren. Krzewiński met een sublieme pass. Witecki is nu in balbezit. Witecki geeft de bal voor. Sazak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Inworp. Krzewiński met een snelle inworp. Chindea geeft een hoge lob. Sazak maakt een snoekduik en kopt de bal. Yusifov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - rak polski 0:2

26e minuut.
Śniadecki met een snelle inworp. Witecki met een sublieme pass. Śniadecki probeert naar een medespeler te passen. Gut rent richting de bal. Gut geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Witecki passt de bal zonder na te denken. Ochmański rent richting de bal. Artsruni onderschept slim de pass. Artsruni haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - rak polski 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 64%, rak polski 36%.
ŁKS Łomża - rak polski 0:3

53e minuut.
Niepsuj is nu in balbezit. Krzewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzewiński speelt de bal door. Chindea is nu in balbezit. Chindea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sazak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - rak polski 0:4

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śniadecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gut geeft een lange en hoge pass. Niepsuj is nu in balbezit. Niepsuj schiet op doel. Vivendi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Śniadecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kontopoulos is nu in balbezit. Szczygieł verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygieł geeft de bal voor. Zachwyc kan de bal niet met de borst controleren. Vivendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Szczygieł probeert naar een medespeler te passen. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut passt de bal in één keer door. Santa-Rita rent richting de bal. Santa-Rita schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gut probeert naar een medespeler te passen. Krzewiński speelt de bal door. Chindea met een sublieme pass. Daar is Sazak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sazak haalt uit met een fantastische trap. Yusifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - rak polski 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 50%, rak polski 50%.
ŁKS Łomża - rak polski 0:5