Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parszywe Świniaki Czarne Koty z Sunderlandu
Netosław Tactiek 352
34% Balbezit 66%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
26.3 gemiddelde waardering 46
zwak Schieten solide
matig Passen goed
slecht Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Kwapisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grohlich rent richting de bal. Fargas is nu in balbezit. Fargas haalt uit met een fantastische trap. Łukasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Czarne Koty z Sunderlandu 0:1

20e minuut.
Inworp. Gonera met de inworp. Bronner probeert naar een medespeler te passen. Grohlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fargas is nu in balbezit. Fargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Czarne Koty z Sunderlandu 0:2

23e minuut.
Yemyeşil is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonera met een snelle inworp. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kijewski probeert naar een medespeler te passen. Fargas rent richting de bal. Kopaliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fargas raakt geblesseerd tijdens het duel. Fargas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!

31e minuut.
Gonera is nu in balbezit. Yemyeşil verovert de bal door een tackle van achteren. Yemyeşil geeft een hoge lob. Fargas is nu in balbezit. Fargas haalt uit met een fantastische trap. Łukasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grohlich springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Dydek rent richting de bal. Dydek passt de bal met de wreef. Sieniuta is nu in balbezit. Sieniuta haalt uit met een fantastische trap. Brás verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Czarne Koty z Sunderlandu 1:2

38e minuut.
Dziełakowski geeft een lange en hoge pass. Benoot is nu in balbezit. Kijewski rent richting de bal. Kijewski passt de bal zonder na te denken. Fargas is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parszywe Świniaki 66%, Czarne Koty z Sunderlandu 34%.
Parszywe Świniaki - Czarne Koty z Sunderlandu 1:2

46e minuut.
Grohlich heeft problemen om de bal te vangen. Grohlich passt de bal met de wreef. Fargas is nu in balbezit. Fargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Czarne Koty z Sunderlandu 1:3

55e minuut.
Inworp. Paszkowski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Dziełakowski geeft een lange en hoge pass. Benoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoot geeft een lange en hoge pass. Kijewski is nu in balbezit. Kijewski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grohlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Czarne Koty z Sunderlandu 1:4

60e minuut.
Kijewski geeft een hoge lob. Yemyeşil kopt de bal weg. Gonera heeft problemen om de bal te vangen. Grohlich is nu in balbezit. Grohlich haalt uit met een fantastische trap. Łukasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fargas is nu in balbezit. Paszkowski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Czarne Koty z Sunderlandu 1:5

61e minuut.
Łach komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Benoot geeft een hoge lob. Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich is nu in balbezit. Łach verovert de bal door een tackle van achteren. Łach geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Czarne Koty z Sunderlandu 2:5

71e minuut.
Inworp. Jagusztyn komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Zawidzki geeft de bal voor. Grohlich is nu in balbezit. Paszkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grohlich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fargas neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Czarne Koty z Sunderlandu 2:6

81e minuut.
Yemyeşil speelt de bal door. Grohlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich speelt de bal door. Fargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargas schiet op doel. Łukasiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Czarne Koty z Sunderlandu 2:7

85e minuut.
Fargas geeft de bal voor. Gonera kopt de bal weg. Fargas is nu in balbezit. Fargas draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Czarne Koty z Sunderlandu 2:8

88e minuut.
Kwapisz geeft de bal voor. Zawidzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Winiarski kopt de bal weg. Fargas heeft problemen om de bal te vangen. Fargas haalt uit met een fantastische trap. Łukasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Czarne Koty z Sunderlandu 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parszywe Świniaki 62%, Czarne Koty z Sunderlandu 38%.
Parszywe Świniaki - Czarne Koty z Sunderlandu 2:9