Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
We Are History Parszywe Świniaki
Attack AS Tactiek Netosław
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 26.1
excellent Schieten weak
solid Passen average
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Cristea met een sublieme pass. Konijn heeft problemen om de bal te vangen. Konijn speelt de bal door. Badík rent richting de bal. Badík schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - Parszywe Świniaki 1:0

13e minuut.
Cristea is nu in balbezit. Klungelig pakt Cristea de bal. Cristea passt de bal zonder na te denken. Badík rent richting de bal. Badík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Konijn met een snelle inworp. Klungelig pakt Mayer Gil de bal. Mayer Gil passt de bal in één keer door. Konijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Konijn geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristea geeft de bal voor. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Badík is nu in balbezit. Badík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kazalski geeft een lange en hoge pass. Badík rent richting de bal. Badík heeft problemen om de bal te vangen. Badík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - Parszywe Świniaki 2:0

41e minuut.
Klungelig pakt Cristea de bal. Cristea passt de bal met de wreef. Badík rent richting de bal. Badík haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Konijn probeert naar een medespeler te passen. Cristea heeft problemen om de bal te vangen. Cristea speelt de bal door. Badík is nu in balbezit. Badík schiet op doel. Łukasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: We Are History 45%, Parszywe Świniaki 55%.
We Are History - Parszywe Świniaki 2:0

51e minuut.
Dydek met een snelle inworp. Kwapisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konijn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwapisz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

52e minuut.
Cristea rent richting de bal. Cristea passt de bal zonder na te denken. Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. Badík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - Parszywe Świniaki 3:0

54e minuut.
Dziełakowski passt de bal met de wreef. Kopaliński is nu in balbezit. Konijn maakt een afschuwelijke overtreding. Konijn krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Konijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Konijn geeft een hoge lob. Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. Badík schiet op doel. Łukasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - Parszywe Świniaki 4:0

58e minuut.
Paszkowski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Dziełakowski heeft problemen om de bal te vangen. Dydek probeert naar een medespeler te passen. Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. Badík schiet op doel. Łukasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - Parszywe Świniaki 5:0

60e minuut.
Łach komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Paszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bronner met een sublieme pass. Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. Badík schiet op doel. Łukasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - Parszywe Świniaki 6:0

65e minuut.
Badík probeert de bal met de borst te controleren. Kwapisz probeert naar een medespeler te passen. Konijn speelt de bal door. Badík rent richting de bal. Badík draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - Parszywe Świniaki 7:0

65e minuut.
Jagusztyn komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mayer Gil geeft de bal voor. Łach probeert de bal aan de voet te houden. Badík is nu in balbezit. Badík haalt uit met een fantastische trap. Łukasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Konijn is nu in balbezit. Jagusztyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konijn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cristea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. Badík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - Parszywe Świniaki 8:0

80e minuut.
Konijn rent richting de bal. Konijn geeft een lange en hoge pass. Cristea speelt de bal door. Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. Badík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - Parszywe Świniaki 9:0

82e minuut.
Cristea is nu in balbezit. Daar is Cristea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristea passt de bal zonder na te denken. Daar is Konijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konijn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cristea is nu in balbezit. Klungelig pakt Cristea de bal. Cristea geeft een hoge lob. Badík heeft problemen om de bal te vangen. Badík schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: We Are History 28%, Parszywe Świniaki 72%.
We Are History - Parszywe Świniaki 9:0