Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GLAZURNIK Palestyn Wielki
defglaz 1 Tactiek gustlik
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
28 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 43
formidable Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Szczerba kopt de bal weg. Forbes is nu in balbezit. Met opzet legt Drăguţ zijn tegenspeler op de grond. Drăguţ krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Oprişan speelt de bal door. Aiftincăi kan de bal niet met de borst controleren. Janosik speelt de bal door. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Kotowski de bal onder controle te krijgen. Janosik rent richting de bal. Janosik passt de bal in één keer door. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski geeft een lange en hoge pass. Karavas is nu in balbezit. Karavas draait met de bal, schiet en ... Oprişan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Palestyn Wielki 1:0

24e minuut.
Fryml met een sublieme pass. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes passt de bal zonder na te denken. Daar is Mikičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikičić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Guillén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Śliwowski met een snelle inworp. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński passt de bal zonder na te denken. Karavas is nu in balbezit. Karavas draait met de bal, schiet en ... Oprişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Śliwowski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Karavas de bal. Karavas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drăguţ neemt de hoekschop. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Grijalba onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śliwowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Śliwowski onderschept slim de pass. Kotowski begaat een overtreding. Śliwowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Śliwowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karavas heeft problemen om de bal te vangen. Matos rent richting de bal. Karavas is nu in balbezit. Karavas draait met de bal, schiet en ... Oprişan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 44%, Palestyn Wielki 56%.
FC GLAZURNIK - Palestyn Wielki 1:0

47e minuut.
Kotowski probeert naar een medespeler te passen. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi passt de bal met de wreef. Matos is nu in balbezit. Matos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos schiet op doel. Oprişan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Palestyn Wielki 2:0

49e minuut.
Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos rent richting de bal. Drăguţ met een sublieme pass. Janosik geeft een hoge lob. Karavas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ passt de bal met de wreef. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Śliwowski is nu in balbezit. Śliwowski probeert naar een medespeler te passen. Niwiński rent richting de bal. Niwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Palestyn Wielki 3:0

58e minuut.
Drăguţ probeert naar een medespeler te passen. Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski passt de bal met de wreef. Karavas rent richting de bal. Karavas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ passt de bal met de wreef. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos schiet op doel. Oprişan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Palestyn Wielki 4:0

65e minuut.
Szczerba geeft een lange en hoge pass. Matos is nu in balbezit. Matos passt de bal met de wreef. Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas schiet op doel. Oprişan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăguţ met een snelle inworp. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik onderschept slim de pass. Janosik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Janosik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Śliwowski de bal. Śliwowski speelt de bal door. Karavas rent richting de bal. Karavas schiet op doel. Oprişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Śliwowski probeert naar een medespeler te passen. Kotowski rent richting de bal. Kotowski geeft een lange en hoge pass. Díaz Pérez is nu in balbezit. Díaz Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Palestyn Wielki 4:1

75e minuut.
Oprişan trapt de bal weg. Śliwowski kopt de bal weg. Karavas heeft problemen om de bal te vangen. Karavas draait met de bal, schiet en ... Oprişan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oprişan trapt de bal weg van het doel. Śliwowski kopt de bal weg. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński schiet op doel. Oprişan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Fryml speelt de bal door. Forbes is nu in balbezit. Forbes passt de bal met de wreef. Díaz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Niwiński rent richting de bal. Śliwowski is nu in balbezit. Śliwowski speelt de bal door. Niwiński rent richting de bal. Niwiński haalt uit met een fantastische trap. Oprişan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Matos rent richting de bal. Matos speelt de bal door. Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas onderschept slim de pass. Karavas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Palestyn Wielki 5:1

90e minuut.
Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ probeert naar een medespeler te passen. Matos rent richting de bal. Matos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 32%, Palestyn Wielki 68%.
FC GLAZURNIK - Palestyn Wielki 5:1