Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 20:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.121 [del]
  • Stadion: Anfield
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20655
Czarne Koty z Sunderlandu FC Chechło
352 Tactiek doboju
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 55.1
good Schieten excellent
adequate Passen good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Alves geeft de bal voor. Zanatti geeft een hoge lob. Alves onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rayman zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Depcik onderschept slim de pass. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brás de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - FC Chechło 0:1

7e minuut.
Michalak is nu in balbezit. Gónzalez Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gónzalez Alonso is nu in balbezit. Gónzalez Alonso geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Depcik rent richting de bal. Stefanovič rent richting de bal. Zawidzki verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stefanovič neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brás heeft problemen om de bal te vangen. Michalak rent richting de bal. Michalak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - FC Chechło 0:2

14e minuut.
Kijewski is nu in balbezit. Stefanovič verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanovič met een sublieme pass. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zawidzki heeft problemen om de bal te vangen. Stefanovič rent richting de bal. Stefanovič probeert naar een medespeler te passen. Depcik is nu in balbezit. Depcik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gónzalez Alonso met een sublieme pass. Michalak rent richting de bal. Michalak passt de bal zonder na te denken. Depcik rent richting de bal. Depcik haalt uit met een fantastische trap. Cora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benoot heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - FC Chechło 0:3

19e minuut.
Grohlich is nu in balbezit. Dedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grohlich krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Gónzalez Alonso speelt de bal door. Rayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayman probeert naar een medespeler te passen. Michalak is nu in balbezit. Michalak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Cora met een sublieme pass. Stefanovič speelt de bal door. Depcik speelt de bal door. Michalak is nu in balbezit. Michalak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fargas is nu in balbezit. Zanatti begaat een overtreding. Fargas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Winiarski met een snel genomen vrije trap. Grohlich krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - FC Chechło 1:3

41e minuut.
Michalak probeert naar een medespeler te passen. Rayman is nu in balbezit. Rayman passt de bal met de wreef. Depcik rent richting de bal. Depcik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Koty z Sunderlandu 74%, FC Chechło 26%.
Czarne Koty z Sunderlandu - FC Chechło 1:3

49e minuut.
Zawidzki speelt de bal door. Stefanovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanovič geeft de bal voor. Michalak is nu in balbezit. Michalak schiet op doel. Cora bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stefanovič zal de hoekschop nemen. Michalak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Stefanovič met een snelle inworp. Klungelig pakt Gónzalez Alonso de bal. Gónzalez Alonso speelt de bal door. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - FC Chechło 1:4

57e minuut.
Ergen onderschept slim de pass. Ergen geeft de bal voor. Benoot is nu in balbezit. Depcik onderschept slim de pass. Depcik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gónzalez Alonso is nu in balbezit. Gónzalez Alonso passt de bal in één keer door. Stefanovič probeert naar een medespeler te passen. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Inworp. Izazola komt het veld opgelopen. Mascheroni komt het veld opgelopen. Molinaro komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Brás bereikt de bal nog maar net als eerste. Brás geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Michalak de bal onder controle te krijgen. Molinaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gónzalez Alonso speelt de bal door. Rayman speelt de bal door. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinaro is nu in balbezit. Molinaro haalt uit met een fantastische trap. Cora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Rayman speelt de bal door. Gónzalez Alonso met een sublieme pass. Molinaro rent richting de bal. Molinaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - FC Chechło 1:5

71e minuut.
Rayman passt de bal met de wreef. Michalak is nu in balbezit. Michalak passt de bal zonder na te denken. Molinaro rent richting de bal. Molinaro schiet op doel. Cora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

73e minuut.
Izazola geeft een hoge lob. Rayman rent richting de bal. Rayman passt de bal zonder na te denken. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak draait met de bal, schiet en ... Cora bokst de bal weg.

75e minuut.
Gónzalez Alonso speelt de bal door. Izazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Izazola geeft een hoge lob. Molinaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zawidzki heeft problemen om de bal te vangen. Molinaro is nu in balbezit. Molinaro passt de bal met de wreef. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Brás bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Koty z Sunderlandu 70%, FC Chechło 30%.
Czarne Koty z Sunderlandu - FC Chechło 1:5