Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
We Are History ŁKS Łomża
Attack AS Tactiek 111111
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 51
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Gómez Company passt de bal met de wreef. Badík is nu in balbezit. Ochmański onderschept slim de pass. Gómez Company verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Company draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rochowiak heeft problemen om de bal te vangen. Gómez Company is nu in balbezit. Yusifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Rochowiak kopt de bal weg. Ochmański probeert de bal aan de voet te houden. Badík rent richting de bal. Badík schiet op doel. Yusifov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - ŁKS Łomża 1:0

26e minuut.
Gómez Company speelt de bal door. Cristea is nu in balbezit. Cristea passt de bal zonder na te denken. Badík rent richting de bal. Badík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cristea rent richting de bal. Cristea probeert naar een medespeler te passen. Gómez Company rent richting de bal. Gómez Company draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Badík de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Gómez Company kopt de bal weg. Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušić geeft een hoge lob. Badík rent richting de bal. Badík haalt uit met een fantastische trap. Yusifov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Omari geeft een hoge lob. Gómez Company is nu in balbezit. Gómez Company met een sublieme pass. Klungelig pakt Owczarski de bal. Badík rent richting de bal. Yusifov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. Badík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - ŁKS Łomża 2:0

44e minuut.
Raj rent richting de bal. Gómez Company onderschept slim de pass. Gómez Company passt de bal zonder na te denken. Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. Badík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: We Are History 44%, ŁKS Łomża 56%.
We Are History - ŁKS Łomża 2:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mayer Gil komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Wiejowski geeft de bal voor. Śniadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pušić krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Badík is nu in balbezit. Gómez Company rent richting de bal. Badík rent richting de bal. Badík schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - ŁKS Łomża 3:0

70e minuut.
Pušić geeft een hoge lob. Gómez Company is nu in balbezit. Gómez Company probeert naar een medespeler te passen. Badík rent richting de bal. Badík haalt uit met een fantastische trap. Yusifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki verovert de bal door een tackle van achteren. Tucki geeft een lange en hoge pass. Badík rent richting de bal. Badík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Tarvis geeft een lange en hoge pass. Cristea kopt de bal weg. Badík heeft problemen om de bal te vangen. Gómez Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Company schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Yusifov trapt de bal weg. Gómez Company is nu in balbezit. Gómez Company geeft een lange en hoge pass. Yusifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Herman is nu in balbezit. Abonyi rent richting de bal. Abonyi geeft de bal voor. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pušić is nu in balbezit. Pušić geeft een hoge lob. Badík rent richting de bal. Badík draait met de bal, schiet en ... Yusifov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: We Are History 43%, ŁKS Łomża 57%.
We Are History - ŁKS Łomża 3:0