Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS WROCLOVE United Libiąż
waski Tactiek 532
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
56.6 gemiddelde waardering 44.8
outstanding Schieten good
good Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Fał passt de bal zonder na te denken. Bujtás is nu in balbezit. Matoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoc draait met de bal, schiet en ... Środa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Nəcəfsoy is nu in balbezit. Kurzynowski onderschept slim de pass. Kurzynowski geeft een hoge lob. Üzüm rent richting de bal. Üzüm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
do Pandeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Airola verovert de bal door een tackle van achteren. Airola geeft een hoge lob. Üzüm krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS WROCLOVE - United Libiąż 1:0

22e minuut.
Fał is nu in balbezit. Fał probeert naar een medespeler te passen. Babůrek is nu in balbezit. Babůrek haalt uit met een fantastische trap. Rakić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS WROCLOVE - United Libiąż 2:0

28e minuut.
Visser is nu in balbezit. Visser passt de bal in één keer door. Üzüm rent richting de bal. Üzüm draait met de bal, schiet en ... Rakić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS WROCLOVE - United Libiąż 3:0

31e minuut.
Fał bereikt de bal nog maar net als eerste. Fał geeft een hoge lob. Visser kan de bal niet met de borst controleren. Üzüm is nu in balbezit. Üzüm draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fał bereikt de bal nog maar net als eerste. Fał geeft een hoge lob. Paredes rent richting de bal. Üzüm onderschept slim de pass. Üzüm haalt uit met een fantastische trap. Rakić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS WROCLOVE 36%, United Libiąż 64%.
WKS WROCLOVE - United Libiąż 3:0

50e minuut.
Airola probeert naar een medespeler te passen. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger geeft een lange en hoge pass. Matoc rent richting de bal. Matoc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Muntenuş met een sublieme pass. Visser bereikt de bal nog maar net als eerste. Visser probeert naar een medespeler te passen. Germi is nu in balbezit. Üzüm onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Paredes geeft de bal voor. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Paredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntenuş speelt de bal door. Üzüm rent richting de bal. Üzüm haalt uit met een fantastische trap. Rakić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS WROCLOVE - United Libiąż 4:0

66e minuut.
Arce komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Arce stond buitenspel. Kurzynowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Üzüm bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzüm draait met de bal, schiet en ... Rakić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS WROCLOVE - United Libiąż 5:0

78e minuut.
Üzüm is nu in balbezit. Hrubý verovert de bal door een tackle van achteren. Hrubý probeert naar een medespeler te passen. Fał heeft problemen om de bal te vangen. Fał geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Fał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş geeft de bal voor. Üzüm is nu in balbezit. Üzüm draait met de bal, schiet en ... Rakić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hrubý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babůrek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dziwisz passt de bal in één keer door. Fał is nu in balbezit. Fał geeft een hoge lob. Üzüm bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzüm draait met de bal, schiet en ... Rakić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS WROCLOVE 35%, United Libiąż 65%.
WKS WROCLOVE - United Libiąż 5:0