Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisłok Rzeszów AKS MODRZEW
rpd1 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 53.6
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Lencsés heeft problemen om de bal te vangen. Żegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lencsés verovert de bal door een tackle van achteren. Bulzacki rent richting de bal. Bulzacki draait met de bal, schiet en ... Słonimski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - AKS MODRZEW 0:1

3e minuut.
Daar is Bulzacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulzacki probeert naar een medespeler te passen. Pastuszka is nu in balbezit. Brković onderschept slim de pass. Brković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Żegocki verovert de bal door een tackle van achteren. Żegocki heeft problemen om de bal te vangen. Żegocki schiet op doel. Słonimski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - AKS MODRZEW 0:2

16e minuut.
Brković is nu in balbezit. Lencsés is nu in balbezit. Brković onderschept slim de pass. Brković haalt uit met een fantastische trap. Słonimski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Żegocki rent richting de bal. Żegocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - AKS MODRZEW 0:3

26e minuut.
Brković is nu in balbezit. Kałusek speelt de bal door. Daar is Baranov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Słonimski met een sublieme pass. Bulzacki kopt de bal weg. Klungelig pakt Lencsés de bal. Brković is nu in balbezit. Brković draait met de bal, schiet en ... Słonimski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Wolik speelt de bal door. Kuńczak is nu in balbezit. Kuńczak passt de bal met de wreef. Brković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisłok Rzeszów 47%, AKS MODRZEW 53%.
Wisłok Rzeszów - AKS MODRZEW 0:3

54e minuut.
Klungelig pakt Lubicz de bal. Wolik onderschept slim de pass. Wolik probeert naar een medespeler te passen. Baranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranov schiet op doel. Derviš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bulzacki is nu in balbezit. Tylinski verovert de bal door een tackle van achteren. Brković onderschept slim de pass. Brković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - AKS MODRZEW 0:4

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Derviš met een harde bal richting middenveld. Bulzacki probeert de bal met de borst te controleren. Bulzacki passt de bal in één keer door. Żegocki rent richting de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Bulzacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulzacki passt de bal met de wreef. Tylinski rent richting de bal. Żegocki onderschept slim de pass. Żegocki schiet op doel. Słonimski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Pastuszka rent richting de bal. Kałusek geeft een hoge lob. Lubicz met een sublieme pass. Baranov rent richting de bal. Baranov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bochinsky komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mano probeert de bal aan de voet te houden. Docan onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mašek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baranov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hulewicz met een sublieme pass. Daar is Lencsés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brković verovert de bal door een tackle van achteren. Brković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - AKS MODRZEW 0:5

72e minuut.
Węgrzyk probeert naar een medespeler te passen. Wolanik is nu in balbezit. Wolanik passt de bal met de wreef. Lubicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Büyükses komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ielcean verovert de bal door een tackle van achteren. Ielcean passt de bal in één keer door. Büyükses probeert naar een medespeler te passen. Brković is nu in balbezit. Brković draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Bulzacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulzacki passt de bal in één keer door. Büyükses probeert naar een medespeler te passen. Brković is nu in balbezit. Brković haalt uit met een fantastische trap. Słonimski bokst de bal weg.

89e minuut.
Lencsés geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Żegocki de bal onder controle te krijgen. Lubicz is nu in balbezit. Lubicz schiet op doel. Derviš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Rzeszów - AKS MODRZEW 1:5

90e minuut.
Docan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Madroño komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisłok Rzeszów 54%, AKS MODRZEW 46%.
Wisłok Rzeszów - AKS MODRZEW 1:5