Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokker Śląski FC KS Przyszłość
D. Moyes Tactiek golimy fr
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 42.5
solid Schieten solid
average Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Sochota rent richting de bal. Sochota geeft een hoge lob. Scheglov kopt de bal weg. Lică is nu in balbezit. Lică haalt uit met een fantastische trap. Archutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Bass geeft een hoge lob. Inworp. Baretta met een snelle inworp. Mazurek is nu in balbezit. Mazurek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Dymek passt de bal in één keer door. Strojnowski is nu in balbezit. Lică verovert de bal door een tackle van achteren. Lică haalt uit met een fantastische trap. Archutowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - KS Przyszłość 0:1

31e minuut.
Scheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheglov passt de bal met de wreef. Trifu rent richting de bal. Trifu geeft een lange en hoge pass. Lică maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Archutowski trapt de bal weg van het doel. Baretta kopt de bal weg. Daar is Trifu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazurek onderschept slim de pass. Mazurek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zdylewicz heeft problemen om de bal te vangen. Fajdowicz rent richting de bal. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tun Tsiu passt de bal in één keer door. Sochota rent richting de bal. Sochota speelt de bal door. Lică is nu in balbezit. Lică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Archutowski met een harde bal richting middenveld. Baretta is nu in balbezit. Baretta passt de bal met de wreef. Mazurek rent richting de bal. Mazurek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Śląski FC 60%, KS Przyszłość 40%.
Sokker Śląski FC - KS Przyszłość 0:1

46e minuut.
Jaouen komt het veld opgelopen. Fajkis komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Doeltrap. Mason komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sochota rent richting de bal. Sochota geeft een hoge lob. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rosada rent richting de bal. Poncia onderschept slim de pass. Poncia probeert naar een medespeler te passen. Lică is nu in balbezit. Lică haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Strojnowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Massignan komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Jedliński onderschept slim de pass. Inworp. Sochota met een snelle inworp. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Śląski FC 64%, KS Przyszłość 36%.
Sokker Śląski FC - KS Przyszłość 0:1