Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sos Andaluzyjski ks gin
Sos Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 30.4
solid Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen average


8e minuut.
Laulumaa geeft een hoge lob. Daar is Degrasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komosiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Komosiak krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Śmielak geeft een hoge lob. Inworp. Leik met de inworp. Süleymanoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Süleymanoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sos Andaluzyjski - ks gin 1:0

15e minuut.
Tarek verovert de bal door een tackle van achteren. Tarek speelt de bal door. Inworp. van de Bergh met een snelle inworp. Laulumaa met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Tarek bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Bergh onderschept slim de pass. van de Bergh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Degrasiński de bal. Degrasiński schiet op doel. Brychczy bokst de bal weg. Śmielak verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Leik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zięba komt het veld opgelopen. Süleymanoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Degrasiński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ubertino passt de bal met de wreef. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu speelt de bal door. Degrasiński is nu in balbezit. Degrasiński haalt uit met een fantastische trap. Paal! Brychczy bokst de bal weg.

35e minuut.
Osowicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grulski controleert de bal met de borst. Boca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grulski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grulski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Laulumaa passt de bal in één keer door. Zięba met een sublieme pass. Süleymanoğlu rent richting de bal. Degrasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Degrasiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ubertino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osowicki met een snelle inworp. Grulski is nu in balbezit. Grulski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Grulski rent richting de bal. van de Bergh is nu in balbezit. van de Bergh met een sublieme pass. Klungelig pakt Degrasiński de bal. Degrasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sos Andaluzyjski - ks gin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sos Andaluzyjski 40%, ks gin 60%.
Sos Andaluzyjski - ks gin 2:0

47e minuut.
Autere probeert naar een medespeler te passen. Süleymanoğlu speelt de bal door. Degrasiński is nu in balbezit. Degrasiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Süleymanoğlu rent richting de bal. Degrasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu rent richting de bal. Süleymanoğlu draait met de bal, schiet en ... Brychczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sos Andaluzyjski - ks gin 3:0

74e minuut.
Laulumaa passt de bal in één keer door. Degrasiński is nu in balbezit. Degrasiński passt de bal zonder na te denken. Süleymanoğlu rent richting de bal. Süleymanoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Sławoj geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zięba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Laulumaa kan de bal niet met de borst controleren. Laulumaa passt de bal in één keer door. Süleymanoğlu rent richting de bal. Süleymanoğlu schiet op doel. Brychczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sos Andaluzyjski - ks gin 4:0

77e minuut.
Majdan met een sublieme pass. Klungelig pakt Tomalak de bal. Sławoj rent richting de bal. Süleymanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Süleymanoğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Degrasiński rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
van de Bergh is nu in balbezit. Tarek probeert naar een medespeler te passen. Laulumaa speelt de bal door. Degrasiński rent richting de bal. Degrasiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Laulumaa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zięba de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomalak. Tomalak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sos Andaluzyjski 26%, ks gin 74%.
Sos Andaluzyjski - ks gin 4:0