Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Przyszłość ks gin
golimy fr Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 28.8
very good Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Rosendahl onderschept slim de pass. Rosendahl met een sublieme pass. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przyszłość - ks gin 1:0

3e minuut.
Sochota speelt de bal door. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lică de bal. Lică draait met de bal, schiet en ... Śmielak probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

12e minuut.
Daar is Tarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosendahl is nu in balbezit. Rosendahl probeert naar een medespeler te passen. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brychczy trapt de bal weg. Rosendahl kopt de bal weg. Lică is nu in balbezit. Lică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przyszłość - ks gin 2:0

14e minuut.
Lică verovert de bal door een tackle van achteren. Lică passt de bal in één keer door. Scheglov is nu in balbezit. Scheglov geeft een hoge lob. Lică krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przyszłość - ks gin 3:0

15e minuut.
Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski passt de bal in één keer door. Tarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică rent richting de bal. Lică haalt uit met een fantastische trap. Brychczy bokst de bal weg.

25e minuut.
Śmielak probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scheglov zal de hoekschop nemen. Lică krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przyszłość - ks gin 4:0

25e minuut.
Czereśniak speelt de bal door. Grulski heeft problemen om de bal te vangen. Lică rent richting de bal. Lică draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Rosendahl draait met de bal, schiet en ... Brychczy met een sublieme pass. Włosek kopt de bal weg. Lică is nu in balbezit. Lică draait met de bal, schiet en ... Brychczy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Scheglov passt de bal met de wreef. Tomalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendahl verovert de bal door een tackle van achteren. Lică rent richting de bal. Lică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przyszłość 24%, ks gin 76%.
KS Przyszłość - ks gin 4:0

47e minuut.
Komosiak geeft een lange en hoge pass. Trifu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Komosiak. Komosiak krijgt een gele kaart. Trifu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trifu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tarek rent richting de bal. Tarek met een sublieme pass. Scheglov speelt de bal door. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mason komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tun Tsiu rent richting de bal. Tun Tsiu geeft een hoge lob. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason draait met de bal, schiet en ... Brychczy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Mason rent richting de bal. Lică rent richting de bal. Mason is nu in balbezit. Mason schiet op doel. Brychczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przyszłość - ks gin 5:0

76e minuut.
Sochota passt de bal met de wreef. Lică rent richting de bal. Czechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică verovert de bal door een tackle van achteren. Lică draait met de bal, schiet en ... Brychczy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Brychczy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mason springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przyszłość - ks gin 6:0

78e minuut.
Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică is nu in balbezit. Lică passt de bal met de wreef. Sochota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochota geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przyszłość 23%, ks gin 77%.
KS Przyszłość - ks gin 6:0