Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.K.S Ostry Legnica
3-2-3-2 Tactiek cut
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 50.2
solide Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


28e minuut.
Hykel bereikt de bal nog maar net als eerste. Recine verovert de bal door een tackle van achteren. Recine met een sublieme pass. Adame rent richting de bal. Adame draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kolsuz onderschept slim de pass. Kolsuz geeft een lange en hoge pass. Hykel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hykel haalt uit met een fantastische trap. Annibali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S - Ostry Legnica 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.K.S 43%, Ostry Legnica 57%.
G.K.S - Ostry Legnica 0:1

51e minuut.
Dobrota rent richting de bal. Dobrota passt de bal met de wreef. Kaltsios speelt de bal door. Adame is nu in balbezit. Adame draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.K.S - Ostry Legnica 1:1

59e minuut.
Kolsuz onderschept slim de pass. Kolsuz geeft een hoge lob. Ismail is nu in balbezit. Ismail draait met de bal, schiet en ... Annibali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S - Ostry Legnica 1:2

60e minuut.
Trischitta komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Daar is Hykel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recine is nu in balbezit. Recine geeft een lange en hoge pass. Adame rent richting de bal. Adame haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Darmstädter is nu in balbezit. Kaltsios onderschept slim de pass. Kaltsios met een sublieme pass. Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Adame draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tsichliontas de bal. Bolla rent richting de bal. Tsichliontas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsichliontas schiet op doel. Michniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.K.S - Ostry Legnica 2:2

68e minuut.
Ciechowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Poerio met een sublieme pass. Marzio speelt de bal door. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Adame geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Ciechowski passt de bal met de wreef. Trischitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trischitta passt de bal met de wreef. Hykel rent richting de bal. Hykel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Wrzałka komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Kolsuz kopt de bal weg. Hykel is nu in balbezit. Hykel haalt uit met een fantastische trap. Tsichliontas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.K.S 49%, Ostry Legnica 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G.K.S - Ostry Legnica 2:2