Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 20:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.123 [del]
  • Stadion: J20 NML
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8399
FC Shadow Matematycy Gdynia
442 Tactiek Defensywa
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 49.6
good Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen formidable


24e minuut.
Wilczak speelt de bal door. Hazelwood rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smalinskas. Smalinskas krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Măcriş geeft de bal voor. Pielorz verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hazelwood neemt de hoekschop. Rénier maakt een snoekduik en kopt de bal. Patuzzi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadow 55%, Matematycy Gdynia 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Shadow - Matematycy Gdynia 0:0

46e minuut.
Cristescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert passt de bal met de wreef. Krumov onderschept slim de pass. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş haalt uit met een fantastische trap. Patuzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Smalinskas is nu in balbezit. Hazelwood verovert de bal door een tackle van achteren. Hazelwood probeert naar een medespeler te passen. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Biernat speelt de bal door. Hazelwood rent richting de bal. Hazelwood met een sublieme pass. Daar is Rénier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rénier schiet op doel. Patuzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Urzay is nu in balbezit. Urzay geeft een lange en hoge pass. Daar is Pielorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rénier is nu in balbezit. Rénier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Hazelwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazelwood passt de bal zonder na te denken. Rénier is nu in balbezit. Rénier draait met de bal, schiet en ... Patuzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - Matematycy Gdynia 0:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalousek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Măcriş geeft een hoge lob. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier verovert de bal door een tackle van achteren. Rénier haalt uit met een fantastische trap. Patuzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - Matematycy Gdynia 0:2

76e minuut.
Şofariu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier begaat een overtreding. Groblewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ordak met een snel genomen vrije trap. Daar is Fantacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Álvarez Casado geeft een hoge lob. Habilidade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Groblewski kopt de bal weg. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Udroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadow 56%, Matematycy Gdynia 44%.
FC Shadow - Matematycy Gdynia 0:2