Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matematycy Gdynia FC Shadow
Defensywa Tactiek 442
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 47.9
goed Schieten goed
goed Passen goed
formidabel Verdedigen solide


20e minuut.
Szathmári geeft een lange en hoge pass. Daar is Măcriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măcriş passt de bal in één keer door. Rénier rent richting de bal. Rénier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Duarte Oliveira geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poll met de inworp. Hazelwood rent richting de bal. Hazelwood schiet op doel. Patuzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Wilczak passt de bal in één keer door. Hazelwood rent richting de bal. Hazelwood probeert naar een medespeler te passen. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matematycy Gdynia 48%, FC Shadow 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Matematycy Gdynia - FC Shadow 0:0

46e minuut.
Cristescu komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Udroiu speelt de bal door. Wichert rent richting de bal. Wichert geeft een hoge lob. Rénier springt en kopt de bal. Patuzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - FC Shadow 1:0

58e minuut.
Rénier rent richting de bal. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier verovert de bal door een tackle van achteren. Rénier haalt uit met een fantastische trap. Patuzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - FC Shadow 2:0

60e minuut.
Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş verovert de bal door een tackle van achteren. Pielorz rent richting de bal. Rénier verovert de bal door een tackle van achteren. Rénier draait met de bal, schiet en ... Patuzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Krumov passt de bal zonder na te denken. Wichert rent richting de bal. Wichert speelt de bal door. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier haalt uit met een fantastische trap. Patuzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hazelwood is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Şofariu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Wilczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczak probeert naar een medespeler te passen. Poll rent richting de bal. Poll geeft de bal voor. Hazelwood springt en kopt de bal. Patuzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rénier krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - FC Shadow 3:0

84e minuut.
Poll met de inworp. Hazelwood geeft de bal voor. Klungelig pakt Rénier de bal. Rénier draait met de bal, schiet en ... Patuzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - FC Shadow 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matematycy Gdynia 34%, FC Shadow 66%.
Matematycy Gdynia - FC Shadow 4:0