Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Szalowa Górą GMLKS Pilica
442 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 38.6
average Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen average


4e minuut.
Sümbül rent richting de bal. Sümbül passt de bal in één keer door. Weimiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao schiet op doel. Stempel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - GMLKS Pilica 0:1

8e minuut.
Velcu is nu in balbezit. Velcu passt de bal met de wreef. Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümbül schiet op doel. Stempel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - GMLKS Pilica 0:2

10e minuut.
Kapukranyan onderschept slim de pass. Pejić rent richting de bal. Pejić passt de bal zonder na te denken. Weimiao rent richting de bal. Weimiao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Sümbül de bal. Montes de Oca onderschept slim de pass. Montes de Oca passt de bal met de wreef. Keldysh is nu in balbezit. Keldysh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejić geeft een hoge lob. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümbül verovert de bal door een tackle van achteren. Sümbül haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - GMLKS Pilica 0:3

35e minuut.
Pejić probeert naar een medespeler te passen. Weimiao probeert naar een medespeler te passen. Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümbül haalt uit met een fantastische trap. Stempel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

43e minuut.
Le Roy trapt de bal weg. Barea kopt de bal weg. Enamorado rent richting de bal. Keldysh verovert de bal door een tackle van achteren. Keldysh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szalowa Górą 57%, GMLKS Pilica 43%.
Fc Szalowa Górą - GMLKS Pilica 0:3

49e minuut.
Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes de Oca verovert de bal door een tackle van achteren. Montes de Oca speelt de bal door. Daar is Ljubić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljubić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Akrivakis de bal. Keldysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Akrivakis zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Akrivakis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Akrivakis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Predeanu rent richting de bal. Velcu onderschept slim de pass. Velcu met een sublieme pass. Weimiao rent richting de bal. Weimiao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Korosteliovas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Való met de inworp. Weimiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pejić heeft problemen om de bal te vangen. Kapukranyan speelt de bal door. Keldysh rent richting de bal. Keldysh schiet op doel. Le Roy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - GMLKS Pilica 1:3

68e minuut.
Pejić heeft problemen om de bal te vangen. Pejić probeert naar een medespeler te passen. Weimiao rent richting de bal. Weimiao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - GMLKS Pilica 1:4

69e minuut.
Montes de Oca met een sublieme pass. Kapukranyan speelt de bal door. Pejić probeert naar een medespeler te passen. Weimiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao haalt uit met een fantastische trap. Stempel bokst de bal weg.

70e minuut.
Scibetta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tokarzewski met de inworp. Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümbül geeft een hoge lob. Stempel bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Weimiao onderschept slim de pass. Weimiao geeft een hoge lob. Daar is Korosteliovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korosteliovas probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Sümbül de bal onder controle te krijgen. Stempel bokst de bal weg. Stempel met een sublieme pass. Ljubić kopt de bal weg. Keldysh rent richting de bal. Keldysh draait met de bal, schiet en ... Le Roy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Le Roy speelt de bal door. Tokarzewski is nu in balbezit. Tokarzewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Weimiao de bal. Weimiao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Scibetta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tokarzewski met een snelle inworp. Pejić geeft de bal voor. Sümbül springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szalowa Górą 58%, GMLKS Pilica 42%.
Fc Szalowa Górą - GMLKS Pilica 1:4