Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc Piorun
BULLET 442 Tactiek 5ob23-OL
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 40.3
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen solid
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Märkänen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Silva Sauro bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Sauro passt de bal zonder na te denken. Nelson rent richting de bal. Nelson haalt uit met een fantastische trap. Kromkamp bokst de bal weg.

5e minuut.
da Silva Sauro onderschept slim de pass. da Silva Sauro speelt de bal door. Prelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelas haalt uit met een fantastische trap. Niewiadomski onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Märkänen onderschept slim de pass. Märkänen passt de bal met de wreef. Cools speelt de bal door. Prelas is nu in balbezit. Prelas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Komar geeft een lange en hoge pass. Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej geeft een lange en hoge pass. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Piorun 0:1

15e minuut.
Oudin geeft een hoge lob. Prelas kopt de bal weg. Daar is Komar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson is nu in balbezit. Nelson draait met de bal, schiet en ... Kromkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Märkänen kopt de bal weg. Cools heeft problemen om de bal te vangen. Cools probeert naar een medespeler te passen. Nelson heeft problemen om de bal te vangen. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
da Silva Sauro met een sublieme pass. Prelas is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Asəfov zal de hoekschop nemen. Prelas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Piorun 0:2

41e minuut.
Virkkinen rent richting de bal. Asəfov onderschept slim de pass. Asəfov speelt de bal door. Prelas rent richting de bal. Prelas schiet op doel. Kromkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łękołody Chrząszczyżewoszyc 78%, Piorun 22%.
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Piorun 0:2

65e minuut.
Cimbarle verovert de bal door een tackle van achteren. Cools speelt de bal door. da Silva Sauro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Prelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prelas schiet op doel. Kromkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
da Silva Sauro geeft een lange en hoge pass. Nelson heeft problemen om de bal te vangen. Béres bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson onderschept slim de pass. Nelson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nelson schiet op doel. Klungelig pakt Märkänen de bal. da Silva Sauro probeert naar een medespeler te passen. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson speelt de bal door. Prelas is nu in balbezit. Prelas haalt uit met een fantastische trap. Kromkamp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Virkkinen de bal onder controle te krijgen. Prelas rent richting de bal. Virkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelas onderschept slim de pass. Prelas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Majda kan de bal niet met de borst controleren. Cumana is nu in balbezit. Märkänen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Märkänen naar de kleedkamers voor een vroege douche. Cumana wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cumana kan niet meer verder spelen. Dębicki komt het veld opgelopen.

87e minuut.
da Silva Sauro met een snelle inworp. Cimbarle probeert naar een medespeler te passen. Prelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelas schiet op doel. Kromkamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Piorun 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łękołody Chrząszczyżewoszyc 77%, Piorun 23%.
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Piorun 0:3