Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matematycy Gdynia Ostry Legnica
Defensywa Tactiek Ostry
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 50.6
adequate Schieten good
good Passen very good
formidable Verdedigen adequate


13e minuut.
Măcriş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sitarski komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Indrianto verovert de bal door een tackle van achteren. Indrianto geeft een hoge lob. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail schiet op doel. Udroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Habilidade verovert de bal door een tackle van achteren. Habilidade geeft een hoge lob. Sonvico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier onderschept slim de pass. Rénier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ismail rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilczak. Ismail is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bolla met een snel genomen vrije trap. Hykel springt en kopt de bal. Udroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matematycy Gdynia 58%, Ostry Legnica 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Matematycy Gdynia - Ostry Legnica 0:0

66e minuut.
Sonvico geeft een hoge lob. Liliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Liliyev passt de bal in één keer door. Ismail is nu in balbezit. Ismail haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciechowski komt het veld opgelopen. Trischitta komt het veld opgelopen. Wrzałka komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sitarski rent richting de bal. Ciechowski onderschept slim de pass. Ciechowski passt de bal in één keer door. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier draait met de bal, schiet en ... Michniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Poll heeft problemen om de bal te vangen. Wilczak met een sublieme pass. Biernat speelt de bal door. Rénier is nu in balbezit. Rénier draait met de bal, schiet en ... Michniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier verovert de bal door een tackle van achteren. Rénier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - Ostry Legnica 1:0

87e minuut.
Daar is Hazelwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hazelwood geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kolsuz de bal. Sitarski verovert de bal door een tackle van achteren. Sitarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matematycy Gdynia 57%, Ostry Legnica 43%.
Matematycy Gdynia - Ostry Legnica 1:0