Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 20:26
  • Competitiewedstrijd: Liga V.123 [del]
  • Stadion: J20 NML
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 8399
FC Shadow G.K.S
442 Tactiek 3-2-3-2
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 45.9
good Schieten very good
good Passen adequate
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Csaplár rent richting de bal. Csaplár passt de bal in één keer door. Ordak rent richting de bal. Ordak geeft een hoge lob. Starkutis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Adame is nu in balbezit. Ordak is nu in balbezit. Adame onderschept slim de pass. Adame passt de bal met de wreef. Kaltsios geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Krumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adame schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krumov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Pielorz geeft de bal voor. Raedt probeert naar een medespeler te passen. Csaplár rent richting de bal. Tsichliontas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsichliontas geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Patuzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadow 57%, G.K.S 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Shadow - G.K.S 0:0

46e minuut.
Cristescu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Raedt rent richting de bal. Raedt speelt de bal door. Ordak speelt de bal door. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski haalt uit met een fantastische trap. Annibali bokst de bal weg. Starkutis rent richting de bal. Starkutis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - G.K.S 1:0

59e minuut.
Duarte Oliveira is nu in balbezit. Kaltsios is nu in balbezit. Duarte Oliveira verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Casado rent richting de bal. Álvarez Casado geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Tsichliontas passt de bal zonder na te denken. Poerio is nu in balbezit. Poerio geeft een lange en hoge pass. Adame is nu in balbezit. Adame schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalousek komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Groblewski rent richting de bal. Stefański geeft een hoge lob. Amante speelt de bal door. Adame rent richting de bal. Adame schiet op doel. Patuzzi bokst de bal weg.

75e minuut.
Poerio kopt de bal weg. Kaltsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Amante probeert naar een medespeler te passen. Adame is nu in balbezit. Adame haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Shadow - G.K.S 1:1

76e minuut.
Şofariu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klungelig pakt Smalinskas de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raedt. Smalinskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalousek met een snel genomen vrije trap. Groblewski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Şofariu de bal onder controle te krijgen. Tsichliontas rent richting de bal. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - G.K.S 2:1

89e minuut.
Raedt kopt de bal weg. Kalousek probeert de bal met de borst te controleren. Amante speelt de bal door. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadow 55%, G.K.S 45%.
FC Shadow - G.K.S 2:1