Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.K.S FC Shadow
3-2-3-2 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 47.9
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Starkutis is nu in balbezit. Kalousek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalousek geeft een lange en hoge pass. Groblewski springt en kopt de bal. Annibali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S - FC Shadow 0:1

3e minuut.
Amante rent richting de bal. Amante probeert naar een medespeler te passen. Kaltsios rent richting de bal. Kaltsios geeft een hoge lob. Tsichliontas maakt een snoekduik en kopt de bal. Patuzzi bokst de bal weg.

6e minuut.
Adame speelt de bal door. Kaltsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltsios probeert naar een medespeler te passen. Poerio is nu in balbezit. Poerio passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Patuzzi trapt de bal weg. Ordak kopt de bal weg. Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Starkutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkutis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Recine passt de bal in één keer door. Kaltsios rent richting de bal. Kaltsios passt de bal in één keer door. Adame is nu in balbezit. Adame schiet op doel. Patuzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Raedt probeert naar een medespeler te passen. Tsichliontas heeft problemen om de bal te vangen. Tsichliontas probeert naar een medespeler te passen. Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Adame haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Amante geeft een hoge lob. Poerio kopt de bal weg. Tsichliontas rent richting de bal. Tsichliontas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kaltsios speelt de bal door. Buldra is nu in balbezit. Buldra passt de bal zonder na te denken. Smalinskas heeft problemen om de bal te vangen. Smalinskas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Smalinskas passt de bal in één keer door. Starkutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Amante onderschept slim de pass. Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Inworp. Kaltsios met de inworp. Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Adame met een sublieme pass. Amante geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.K.S 43%, FC Shadow 57%.
G.K.S - FC Shadow 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Adame de bal. Buldra rent richting de bal. Amante onderschept slim de pass. Amante geeft een hoge lob. Tsichliontas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Groblewski is nu in balbezit. Groblewski met een sublieme pass. Starkutis rent richting de bal. Starkutis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Poerio probeert naar een medespeler te passen. Tsichliontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz rent richting de bal. Tsichliontas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsichliontas haalt uit met een fantastische trap. Patuzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.K.S - FC Shadow 1:1

72e minuut.
Poerio kopt de bal weg. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsichliontas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsichliontas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S - FC Shadow 2:1

74e minuut.
Smalinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stefański. Smalinskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ordak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Starkutis krijgt zijn hoofd ertegen. Recine controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.K.S - FC Shadow 2:2

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şofariu komt het veld opgelopen. Tsichliontas met de inworp. Duarte Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Amante onderschept slim de pass. Amante geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kalousek kopt de bal weg. Tsichliontas is nu in balbezit. Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S - FC Shadow 2:3

85e minuut.
Adame speelt de bal door. Buldra bereikt de bal nog maar net als eerste. Buldra speelt de bal door. Şofariu rent richting de bal. Şofariu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.K.S 54%, FC Shadow 46%.
G.K.S - FC Shadow 2:3