Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc Fc Szalowa Górą
BULLET 442 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 40.4
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
solid Verdedigen average


14e minuut.
Bordowski onderschept slim de pass. Bordowski passt de bal in één keer door. Zhenrui rent richting de bal. Zhenrui draait met de bal, schiet en ... Stempel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Fc Szalowa Górą 1:0

26e minuut.
Kapukranyan met een sublieme pass. Coombes rent richting de bal. Skoczeń rent richting de bal. Coombes verovert de bal door een tackle van achteren. Coombes geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bordowski rent richting de bal. Predeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Predeanu probeert naar een medespeler te passen. Keldysh heeft problemen om de bal te vangen. Kapukranyan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes de Oca geeft een hoge lob. Niewiadomski rent richting de bal. Ljubić verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubić schiet op doel. Kromkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ronca geeft een lange en hoge pass. Szot rent richting de bal. Met opzet legt Coombes zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Coombes naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łękołody Chrząszczyżewoszyc 65%, Fc Szalowa Górą 35%.
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Fc Szalowa Górą 1:0

55e minuut.
Komar geeft de bal voor. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu geeft een hoge lob. Ljubić is nu in balbezit. Ljubić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Szot bereikt de bal nog maar net als eerste. Szot geeft de bal voor. Inworp. Ronca met de inworp. Predeanu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Niewiadomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keldysh rent richting de bal. Keldysh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Fc Szalowa Górą 1:1

66e minuut.
Montes de Oca passt de bal met de wreef. Keldysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Keldysh probeert naar een medespeler te passen. Ljubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Keldysh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Komar. Keldysh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kromkamp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łękołody Chrząszczyżewoszyc 65%, Fc Szalowa Górą 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Fc Szalowa Górą 1:1