Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Szalowa Górą Łękołody Chrząszczyżewoszyc
442 Tactiek BULLET 442
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.8 gemiddelde waardering 27.3
matig Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Béres bereikt de bal nog maar net als eerste. Märkänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Märkänen geeft een lange en hoge pass. Zhenrui heeft problemen om de bal te vangen. Zhenrui schiet op doel. Stempel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Montes de Oca met een sublieme pass. Coombes rent richting de bal. Coombes probeert naar een medespeler te passen. Ljubić rent richting de bal. Ljubić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Niewiadomski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coombes met een snelle inworp. Predeanu geeft de bal voor. Keldysh krijgt zijn hoofd ertegen. Kromkamp bokst de bal weg. Keldysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Keldysh draait met de bal, schiet en ... Kromkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szalowa Górą 41%, Łękołody Chrząszczyżewoszyc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Szalowa Górą - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 0:0

51e minuut.
Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Béres de bal onder controle te krijgen. Keldysh is nu in balbezit. Keldysh draait met de bal, schiet en ... Kromkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ljubić is nu in balbezit. Niewiadomski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapukranyan. Kapukranyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szalowa Górą 25%, Łękołody Chrząszczyżewoszyc 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Szalowa Górą - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 0:0