Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piorun GMLKS Pilica
3m10v Tactiek 442
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 37.4
adequate Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen average


8e minuut.
Na een snelle pass probeert Sümbül de bal onder controle te krijgen. Šotra rent richting de bal. Oudin is nu in balbezit. Sümbül onderschept slim de pass. Sümbül haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Meynieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantina onderschept slim de pass. Cantina speelt de bal door. Daar is Sulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kovacsics passt de bal met de wreef. Cantina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantina passt de bal in één keer door. Sulea rent richting de bal. Sulea draait met de bal, schiet en ... Le Roy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piorun 45%, GMLKS Pilica 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piorun - GMLKS Pilica 0:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velazco komt het veld opgelopen. Tokarzewski met de inworp. Sümbül is nu in balbezit. Sümbül geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tokarzewski heeft problemen om de bal te vangen. Tokarzewski passt de bal zonder na te denken. Oudin is nu in balbezit. Sümbül onderschept slim de pass. Sümbül haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Cools komt het veld opgelopen. Való zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weimiao is nu in balbezit. Weimiao geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cantina rent richting de bal. Cantina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Enamorado de bal. Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Veza komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Való geeft een hoge lob. Meynieu kopt de bal weg. Weimiao heeft problemen om de bal te vangen. Weimiao haalt uit met een fantastische trap. Lubański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - GMLKS Pilica 0:1

79e minuut.
Cantina passt de bal met de wreef. Velazco heeft problemen om de bal te vangen. Velazco passt de bal in één keer door. Sulea heeft problemen om de bal te vangen. Sulea schiet op doel. Le Roy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piorun 55%, GMLKS Pilica 45%.
Piorun - GMLKS Pilica 0:1