Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GMLKS Pilica Piorun
442 Tactiek 3m12v.
57% Balbezit 43%
12% Spel op eigen helft 88%
57 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 22
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołpaczyński met de inworp. Weimiao is nu in balbezit. Weimiao schiet op doel. Aldama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 1:0

4e minuut.
Daar is Enamorado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enamorado probeert naar een medespeler te passen. Velcu probeert naar een medespeler te passen. Való is nu in balbezit. Való draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sümbül krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 2:0

8e minuut.
Tokarzewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sümbül, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołpaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümbül verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 3:0

11e minuut.
Demirsoy speelt de bal door. Velcu is nu in balbezit. Velcu met een sublieme pass. Weimiao is nu in balbezit. Weimiao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Weimiao rent richting de bal. Weimiao draait met de bal, schiet en ... Aldama probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümbül draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 4:0

13e minuut.
Sümbül rent richting de bal. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu passt de bal in één keer door. Való rent richting de bal. Való draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 5:0

16e minuut.
Pejić probeert de bal aan de voet te houden. Tlachač is nu in balbezit. Tlachač speelt de bal door. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való draait met de bal, schiet en ... Aldama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tokarzewski speelt de bal door. Sümbül heeft problemen om de bal te vangen. Sümbül passt de bal met de wreef. Weimiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Velcu speelt de bal door. Klungelig pakt Sümbül de bal. Sümbül draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 6:0

20e minuut.
Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való passt de bal in één keer door. Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pejić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Weimiao de bal. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 7:0

26e minuut.
Akrivakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akrivakis passt de bal zonder na te denken. Weimiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao schiet op doel. Aldama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 8:0

27e minuut.
Tokarzewski speelt de bal door. Való is nu in balbezit. Való speelt de bal door. Weimiao rent richting de bal. Weimiao schiet op doel. Aldama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Weimiao rent richting de bal. Weimiao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 9:0

31e minuut.
Való is nu in balbezit. Való probeert naar een medespeler te passen. Pejić speelt de bal door. Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümbül schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 10:0

33e minuut.
Velcu passt de bal met de wreef. Weimiao heeft problemen om de bal te vangen. Sümbül rent richting de bal. Sümbül haalt uit met een fantastische trap. Aldama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 11:0

35e minuut.
Konopka is nu in balbezit. Konopka geeft een hoge lob. Velcu kopt de bal weg. Weimiao rent richting de bal. Weimiao schiet op doel. Aldama bokst de bal weg.

36e minuut.
Kosnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu speelt de bal door. Weimiao is nu in balbezit. Weimiao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Tokarzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pejić met een sublieme pass. Weimiao rent richting de bal. Weimiao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Weimiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao schiet op doel. Aldama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 12:0

39e minuut.
Daar is Való, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Való speelt de bal door. Weimiao is nu in balbezit. Weimiao schiet op doel. Aldama maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sümbül is nu in balbezit. Sümbül haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu probeert naar een medespeler te passen. Weimiao rent richting de bal. Weimiao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 13:0

42e minuut.
Való met een sublieme pass. Velcu met een sublieme pass. Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümbül haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 14:0

43e minuut.
Aldama geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Való met de inworp. Daar is Weimiao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weimiao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Való heeft problemen om de bal te vangen. Való geeft een lange en hoge pass. Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümbül schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GMLKS Pilica 15%, Piorun 85%.
GMLKS Pilica - Piorun 15:0

48e minuut.
Orzeł geeft een lange en hoge pass. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu passt de bal met de wreef. Weimiao rent richting de bal. Weimiao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 16:0

49e minuut.
Pejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao rent richting de bal. Weimiao passt de bal in één keer door. Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümbül haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 17:0

51e minuut.
Akrivakis rent richting de bal. Pejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejić met een sublieme pass. Klungelig pakt Weimiao de bal. Weimiao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sümbül passt de bal zonder na te denken. Enamorado met een sublieme pass. Weimiao rent richting de bal. Weimiao schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 18:0

59e minuut.
Tokarzewski passt de bal zonder na te denken. Pejić probeert naar een medespeler te passen. Weimiao is nu in balbezit. Weimiao draait met de bal, schiet en ... Aldama werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sümbül rent richting de bal. Sümbül schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Enamorado is nu in balbezit. Enamorado passt de bal in één keer door. Pejić probeert naar een medespeler te passen. Való rent richting de bal. Való haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Való is nu in balbezit. Való schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 19:0

64e minuut.
Klungelig pakt Velcu de bal. Sümbül rent richting de bal. Velcu probeert naar een medespeler te passen. Weimiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Aldama probeert wanhopig de bal te grijpen. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ... Aldama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 20:0

66e minuut.
Pejić kopt de bal weg. Daar is Uysal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sümbül rent richting de bal. Sümbül speelt de bal door. Velcu speelt de bal door. Aldama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Weimiao rent richting de bal. Weimiao haalt uit met een fantastische trap. Aldama maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Sümbül de bal. Sümbül haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 21:0

69e minuut.
Velazco is nu in balbezit. Sümbül onderschept slim de pass. Sümbül probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Weimiao de bal. Weimiao draait met de bal, schiet en ... Aldama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 22:0

70e minuut.
Sümbül rent richting de bal. Sümbül probeert naar een medespeler te passen. Való is nu in balbezit. Való schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Weimiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 23:0

75e minuut.
Pejić rent richting de bal. Pejić speelt de bal door. Weimiao rent richting de bal. Weimiao haalt uit met een fantastische trap. Aldama probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kosnowski geeft een lange en hoge pass. Pejić probeert de bal met de borst te controleren. Pejić probeert naar een medespeler te passen. Weimiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao draait met de bal, schiet en ... Aldama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sümbül heeft problemen om de bal te vangen. Sümbül draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 24:0

79e minuut.
Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümbül passt de bal in één keer door. Weimiao rent richting de bal. Weimiao draait met de bal, schiet en ... Aldama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tokarzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pejić is nu in balbezit. Pejić passt de bal met de wreef. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Klungelig pakt Sümbül de bal. Sümbül passt de bal zonder na te denken. Weimiao is nu in balbezit. Weimiao draait met de bal, schiet en ... Aldama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 25:0

82e minuut.
Tokarzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Tokarzewski passt de bal zonder na te denken. Weimiao is nu in balbezit. Weimiao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 26:0

83e minuut.
Tokarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarzewski passt de bal zonder na te denken. Weimiao rent richting de bal. Való rent richting de bal. Való schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 27:0

85e minuut.
Sümbül passt de bal in één keer door. Velcu heeft problemen om de bal te vangen. Velcu probeert naar een medespeler te passen. Weimiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 28:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tokarzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pejić probeert naar een medespeler te passen. Weimiao rent richting de bal. Weimiao draait met de bal, schiet en ... Aldama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Aldama met een sublieme pass. Inworp. Tokarzewski met een snelle inworp. Pejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejić probeert naar een medespeler te passen. Aldama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Való met een sublieme pass. Velcu rent richting de bal. Velcu speelt de bal door. Sümbül rent richting de bal. Sümbül haalt uit met een fantastische trap. Aldama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Weimiao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weimiao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Piorun 29:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GMLKS Pilica 9%, Piorun 91%.
GMLKS Pilica - Piorun 29:0