Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matematycy Gdynia G.K.S
Defensywa Tactiek 3-2-3-2
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 45
goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
uitmuntend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Raedt rent richting de bal. Poll verovert de bal door een tackle van achteren. Hazelwood rent richting de bal. Hazelwood geeft een lange en hoge pass. Rénier maakt een snoekduik en kopt de bal. Annibali bokst de bal weg.

7e minuut.
Tsichliontas geeft een lange en hoge pass. Adame rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fantacci. Adame is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amante komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rénier kopt de bal weg. Daar is Hazelwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez rent richting de bal. Rénier onderschept slim de pass. Rénier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Raedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Raedt geeft een lange en hoge pass. Poerio kopt de bal weg. Daar is Poll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amante met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Măcriş speelt de bal door. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier onderschept slim de pass. Rénier draait met de bal, schiet en ... Annibali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - G.K.S 1:0

19e minuut.
Wilczak geeft een hoge lob. Măcriş kopt de bal weg. Rénier rent richting de bal. Rénier draait met de bal, schiet en ... Annibali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - G.K.S 2:0

32e minuut.
Dobrota met een sublieme pass. Amante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amante passt de bal zonder na te denken. Kaltsios geeft de bal voor. Adame krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matematycy Gdynia 53%, G.K.S 47%.
Matematycy Gdynia - G.K.S 2:0

47e minuut.
Biernat is nu in balbezit. Biernat geeft een lange en hoge pass. Dobrota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier haalt uit met een fantastische trap. Annibali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Raedt verovert de bal door een tackle van achteren. Raedt geeft een lange en hoge pass. Tsichliontas is nu in balbezit. Tsichliontas draait met de bal, schiet en ... Udroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - G.K.S 2:1

57e minuut.
Poll zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raedt rent richting de bal. Hazelwood verovert de bal door een tackle van achteren. Hazelwood geeft een lange en hoge pass. Rénier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Stefański bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll verovert de bal door een tackle van achteren. Poll passt de bal met de wreef. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - G.K.S 3:1

70e minuut.
Măcriş is nu in balbezit. Măcriş geeft een hoge lob. Rénier is nu in balbezit. Rénier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - G.K.S 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matematycy Gdynia 45%, G.K.S 55%.
Matematycy Gdynia - G.K.S 4:1