Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 20:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.123 [del]
  • Stadion: J20 NML
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8400
FC Shadow Ostry Legnica
442 Tactiek cut
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Ordak kopt de bal weg. Groblewski heeft problemen om de bal te vangen. Metsamaa speelt de bal door. Ismail rent richting de bal. Ismail haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Patuzzi trapt de bal weg van het doel. Darmstädter kopt de bal weg. Ismail probeert de bal met de borst te controleren. Ismail draait met de bal, schiet en ... Patuzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Darmstädter onderschept slim de pass. Indrianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrianto geeft een lange en hoge pass. Hykel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hykel rent richting de bal. Hykel passt de bal zonder na te denken. Ismail is nu in balbezit. Ismail haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - Ostry Legnica 0:1

19e minuut.
Metsamaa verovert de bal door een tackle van achteren. Metsamaa geeft de bal voor. Ismail is nu in balbezit. Ismail haalt uit met een fantastische trap. Pielorz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - Ostry Legnica 0:2

22e minuut.
Ismail passt de bal zonder na te denken. Indrianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrianto geeft de bal voor. Hykel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - Ostry Legnica 0:3

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siemian met de inworp. Indrianto met een sublieme pass. Ismail is nu in balbezit. Ismail schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Siemian probeert naar een medespeler te passen. Hykel is nu in balbezit. Hykel passt de bal zonder na te denken. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Groblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darmstädter rent richting de bal. Darmstädter passt de bal zonder na te denken. Ismail rent richting de bal. Ismail schiet op doel. Patuzzi bokst de bal weg.

38e minuut.
Groblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Bolla verovert de bal door een tackle van achteren. Bolla met een sublieme pass. Ismail is nu in balbezit. Ismail draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Smalinskas met een sublieme pass. Groblewski rent richting de bal. Darmstädter maakt een afschuwelijke overtreding. Darmstädter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadow 71%, Ostry Legnica 29%.
FC Shadow - Ostry Legnica 0:3

46e minuut.
Cristescu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Krumov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kalousek komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Patuzzi probeert naar een medespeler te passen. Álvarez Casado probeert de bal met de borst te controleren. Bolla speelt de bal door. Hykel rent richting de bal. Hykel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Klungelig pakt Cristescu de bal. Darmstädter rent richting de bal. Darmstädter passt de bal met de wreef. Ismail is nu in balbezit. Ismail haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Ordak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indrianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrianto passt de bal met de wreef. Ismail rent richting de bal. Ismail geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Indrianto passt de bal met de wreef. Darmstädter rent richting de bal. Darmstädter geeft de bal voor. Hykel rent richting de bal. Hykel haalt uit met een fantastische trap. Patuzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - Ostry Legnica 0:4

70e minuut.
Doeltrap. Trost komt het veld opgelopen. Trischitta komt het veld opgelopen. Pałkowski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Trost is nu in balbezit. Trost met een sublieme pass. Trischitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trischitta draait met de bal, schiet en ... Patuzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Şofariu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Cristescu probeert naar een medespeler te passen. Darmstädter rent richting de bal. Darmstädter geeft een lange en hoge pass. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Patuzzi trapt de bal weg van het doel. Siemian rent richting de bal. Siemian speelt de bal door. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak speelt de bal door. Marzio met een sublieme pass. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pielorz verovert de bal door een tackle van achteren. Pielorz geeft de bal voor. Inworp. Darmstädter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Indrianto geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trischitta is nu in balbezit. Trischitta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - Ostry Legnica 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadow 73%, Ostry Legnica 27%.
FC Shadow - Ostry Legnica 0:5