Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Szalowa Górą Piorun
442 Tactiek 3n10PG
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 40
matig Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen goed


7e minuut.
Ljubić rent richting de bal. Scibetta is nu in balbezit. da Silva Sauro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scibetta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kapukranyan neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Caratte is nu in balbezit. Caratte probeert naar een medespeler te passen. Szymczak met een sublieme pass. do Bem heeft problemen om de bal te vangen. do Bem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is do Bem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korosteliovas rent richting de bal. do Bem verovert de bal door een tackle van achteren. do Bem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Piorun 0:1

26e minuut.
Ronca is nu in balbezit. Ronca geeft een hoge lob. Oudin geeft de bal voor. Antoniotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Antoniotti onderschept slim de pass. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak passt de bal in één keer door. do Bem heeft problemen om de bal te vangen. do Bem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Barea is nu in balbezit. Barea geeft de bal voor. Oudin kan de bal niet met de borst controleren. Keldysh rent richting de bal. Keldysh haalt uit met een fantastische trap. Lubański bokst de bal weg.

34e minuut.
Oudin geeft een hoge lob. Antoniotti kopt de bal weg. Korosteliovas heeft problemen om de bal te vangen. do Bem is nu in balbezit. do Bem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szalowa Górą 52%, Piorun 48%.
Fc Szalowa Górą - Piorun 0:1

54e minuut.
Oudin geeft een hoge lob. Záleš probeert naar een medespeler te passen. Antoniotti is nu in balbezit. Antoniotti haalt uit met een fantastische trap. Stempel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Piorun 0:2

57e minuut.
Kapukranyan speelt de bal door. Szymczak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barea. Barea krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Scibetta rent richting de bal. da Silva Sauro verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva Sauro probeert naar een medespeler te passen. do Bem bereikt de bal nog maar net als eerste. do Bem schiet op doel. Stempel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Doeltrap. Pereyra komt het veld opgelopen. Cools komt het veld opgelopen. Šotra komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea onderschept slim de pass. Cools tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cools krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Korosteliovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. da Silva Sauro neemt de hoekschop. do Bem springt en kopt de bal. Daar is Záleš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
do Bem bereikt de bal nog maar net als eerste. Korosteliovas is nu in balbezit. do Bem onderschept slim de pass. do Bem schiet op doel. Stempel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Piorun 0:3

80e minuut.
Keldysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereyra onderschept slim de pass. Pereyra speelt de bal door. do Bem is nu in balbezit. do Bem haalt uit met een fantastische trap. Stempel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Záleš probeert naar een medespeler te passen. do Bem is nu in balbezit. do Bem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Piorun 0:4

82e minuut.
Szulej geeft een lange en hoge pass. Barea is nu in balbezit. Barea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Keldysh de bal. Keldysh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szalowa Górą 48%, Piorun 52%.
Fc Szalowa Górą - Piorun 0:4