Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piorun Fc Szalowa Górą
5ob23-OL Tactiek 442
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 37.9
excellent Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen average


4e minuut.
Ronca geeft de bal voor. Szulej is nu in balbezit. Coombes onderschept slim de pass. Coombes geeft een hoge lob. Keldysh maakt een snoekduik en kopt de bal. Lovric kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Cumana geeft een lange en hoge pass. Korosteliovas is nu in balbezit. Prelas onderschept slim de pass. Prelas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - Fc Szalowa Górą 1:0

23e minuut.
da Silva Sauro geeft een lange en hoge pass. Korosteliovas kopt de bal weg. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ... Stempel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - Fc Szalowa Górą 2:0

29e minuut.
Asəfov met een sublieme pass. da Silva Sauro is nu in balbezit. da Silva Sauro speelt de bal door. Klungelig pakt Nelson de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - Fc Szalowa Górą 3:0

30e minuut.
Oudin komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Oudin rent richting de bal. Oudin met een sublieme pass. Prelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelas draait met de bal, schiet en ... Stempel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - Fc Szalowa Górą 4:0

37e minuut.
Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Sauro bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Sauro probeert naar een medespeler te passen. Prelas rent richting de bal. Prelas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
da Silva Sauro kopt de bal weg. Prelas is nu in balbezit. Nelson rent richting de bal. Nelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - Fc Szalowa Górą 5:0

44e minuut.
Predeanu met een sublieme pass. Barea is nu in balbezit. Barea passt de bal in één keer door. Ljubić is nu in balbezit. Ljubić draait met de bal, schiet en ... Lovric kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piorun 36%, Fc Szalowa Górą 64%.
Piorun - Fc Szalowa Górą 5:0

46e minuut.
Jankura komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Doeltrap. Stempel met een harde bal richting middenveld. Oudin kopt de bal weg. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Stempel met een harde bal richting middenveld. Szulej kopt de bal weg. Asəfov speelt de bal door. Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Stempel trapt de bal weg van het doel. Asəfov kopt de bal weg. Prelas controleert de bal met de borst. Prelas schiet op doel. Stempel bokst de bal weg. Nelson rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, da Silva Sauro zal de hoekschop nemen. Coombes is nu in balbezit. Prelas onderschept slim de pass. Prelas haalt uit met een fantastische trap. Stempel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - Fc Szalowa Górą 6:0

64e minuut.
Prelas is nu in balbezit. Korosteliovas rent richting de bal. Prelas begaat een overtreding. Prelas krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sodalski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Barea probeert naar een medespeler te passen. Keldysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Palach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubić verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubić schiet op doel. Lovric bokst de bal weg.

74e minuut.
Coombes passt de bal zonder na te denken. Voştinar geeft de bal voor. da Silva Sauro kopt de bal weg. Nelson is nu in balbezit. Nelson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Prelas verovert de bal door een tackle van achteren. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov geeft een hoge lob. Nelson rent richting de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ... Stempel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Szulej geeft een hoge lob. Korosteliovas kopt de bal weg. Inworp. da Silva Sauro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asəfov geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Prelas rent richting de bal. Prelas haalt uit met een fantastische trap. Stempel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - Fc Szalowa Górą 7:0

84e minuut.
Prelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson rent richting de bal. Klungelig pakt Prelas de bal. Prelas haalt uit met een fantastische trap. Stempel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piorun 43%, Fc Szalowa Górą 57%.
Piorun - Fc Szalowa Górą 7:0