Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Szalowa Górą Ostry Legnica
442 Tactiek cut
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.1 gemiddelde waardering 50.3
average Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen average


11e minuut.
Liliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail rent richting de bal. Liliyev is nu in balbezit. Klungelig pakt Liliyev de bal. Liliyev draait met de bal, schiet en ... Stempel bokst de bal weg. Korosteliovas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Ostry Legnica 0:1

19e minuut.
Trost met een sublieme pass. Darmstädter rent richting de bal. Darmstädter probeert naar een medespeler te passen. Ismail rent richting de bal. Ismail haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Coombes rent richting de bal. Coombes probeert naar een medespeler te passen. Ljubić rent richting de bal. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan geeft een hoge lob. Michniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kapukranyan probeert de bal met de borst te controleren. Liliyev geeft de bal voor. Záleš probeert naar een medespeler te passen. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hykel is nu in balbezit. Hykel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Ostry Legnica 0:2

28e minuut.
Siemian geeft de bal voor. Ismail kopt de bal weg. Hykel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hykel draait met de bal, schiet en ... Stempel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Ostry Legnica 0:3

32e minuut.
Bolla kopt de bal weg. Klungelig pakt Hykel de bal. Predeanu rent richting de bal. Hykel onderschept slim de pass. Hykel haalt uit met een fantastische trap. Stempel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Záleš heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Ostry Legnica 0:4

35e minuut.
Coombes probeert naar een medespeler te passen. Trost is nu in balbezit. Trost met een sublieme pass. Ismail rent richting de bal. Ismail haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ismail haalt uit met een fantastische trap. Inworp. Ronca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hykel rent richting de bal. Hykel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bolla passt de bal zonder na te denken. Liliyev rent richting de bal. Liliyev passt de bal met de wreef. Ismail is nu in balbezit. Ismail haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Záleš speelt de bal door. Klungelig pakt Predeanu de bal. Liliyev rent richting de bal. Liliyev geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Ostry Legnica 0:5

44e minuut.
Keldysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmstädter verovert de bal door een tackle van achteren. Darmstädter passt de bal zonder na te denken. Ismail is nu in balbezit. Ismail haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kolsuz kopt de bal weg. Siemian controleert de bal met de borst. Siemian probeert naar een medespeler te passen. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Ostry Legnica 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szalowa Górą 69%, Ostry Legnica 31%.
Fc Szalowa Górą - Ostry Legnica 0:6

49e minuut.
Ismail heeft problemen om de bal te vangen. Ismail geeft een hoge lob. Korosteliovas is nu in balbezit. Hykel onderschept slim de pass. Hykel draait met de bal, schiet en ... Stempel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hykel is nu in balbezit. Hykel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Ostry Legnica 0:7

55e minuut.
Záleš is nu in balbezit. Záleš passt de bal met de wreef. Liliyev speelt de bal door. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Ostry Legnica 0:8

58e minuut.
Inworp. Montes de Oca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darmstädter met een sublieme pass. Ismail rent richting de bal. Ismail schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Siemian passt de bal zonder na te denken. Liliyev rent richting de bal. Predeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Predeanu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Coombes rent richting de bal. Siemian begaat een overtreding. Coombes raakt geblesseerd tijdens het duel. Trischitta komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Liliyev onderschept slim de pass. Liliyev met een sublieme pass. Trischitta heeft problemen om de bal te vangen. Trischitta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Liliyev kopt de bal weg. Montes de Oca controleert de bal met de borst. Darmstädter is nu in balbezit. Trischitta is nu in balbezit. Trischitta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hykel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hykel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Ostry Legnica 0:9

66e minuut.
Korosteliovas verovert de bal door een tackle van achteren. Korosteliovas geeft de bal voor. Inworp. Siemian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liliyev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hykel is nu in balbezit. Korosteliovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hykel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bolla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trischitta springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Siemian verovert de bal door een tackle van achteren. Siemian passt de bal zonder na te denken. Liliyev probeert naar een medespeler te passen. Hykel rent richting de bal. Hykel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Ostry Legnica 0:10

71e minuut.
Ciechowski komt het veld opgelopen. Indrianto komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Hykel draait met de bal, schiet en ... Korosteliovas probeert de bal aan de voet te houden. Trischitta rent richting de bal. Trischitta schiet op doel. Stempel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Ostry Legnica 0:11

75e minuut.
Marzio rent richting de bal. Marzio passt de bal met de wreef. Predeanu is nu in balbezit. Hykel onderschept slim de pass. Hykel draait met de bal, schiet en ... Stempel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Korosteliovas geeft de bal voor. Ciechowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Montes de Oca de bal. Trischitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trischitta draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Predeanu rent richting de bal. Indrianto onderschept slim de pass. Indrianto passt de bal zonder na te denken. Hykel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hykel draait met de bal, schiet en ... Stempel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bolla rent richting de bal. Bolla passt de bal in één keer door. Hykel is nu in balbezit. Hykel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Korosteliovas de bal onder controle te krijgen. Stempel bokst de bal weg.

86e minuut.
Montes de Oca probeert naar een medespeler te passen. Marzio met een sublieme pass. Hykel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hykel schiet op doel. Stempel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szalowa Górą 76%, Ostry Legnica 24%.
Fc Szalowa Górą - Ostry Legnica 0:11