Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostry Legnica Fc Szalowa Górą
cut Tactiek 442
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
37 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 37.7
very good Schieten average
very good Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Marzio kopt de bal weg. Siemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemian passt de bal met de wreef. Daar is Ismail, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ismail draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Barea is nu in balbezit. Metsamaa verovert de bal door een tackle van achteren. Metsamaa geeft een hoge lob. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail haalt uit met een fantastische trap. Stempel bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrianto begaat een overtreding. Predeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Predeanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ljubić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marzio probeert naar een medespeler te passen. Hykel heeft problemen om de bal te vangen. Hykel schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Darmstädter speelt de bal door. Ismail rent richting de bal. Scibetta rent richting de bal. Ismail onderschept slim de pass. Ismail draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Siemian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Indrianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrianto passt de bal in één keer door. Ismail is nu in balbezit. Ismail haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Fc Szalowa Górą 1:0

25e minuut.
Predeanu rent richting de bal. Predeanu passt de bal met de wreef. Indrianto probeert naar een medespeler te passen. Ismail rent richting de bal. Ismail haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Darmstädter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ismail kopt de bal weg. Hykel rent richting de bal. Hykel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Fc Szalowa Górą 2:0

33e minuut.
Korosteliovas probeert de bal aan de voet te houden. Ronca met een sublieme pass. Scibetta probeert de bal aan de voet te houden. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Darmstädter met een sublieme pass. Klungelig pakt Ismail de bal. Indrianto speelt de bal door. Hykel is nu in balbezit. Hykel haalt uit met een fantastische trap. Stempel bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Marzio geeft de bal voor. Ismail kopt de bal weg. Daar is Hykel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hykel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Fc Szalowa Górą 3:0

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Scibetta de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Darmstädter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Hykel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hykel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Siemian geeft de bal voor. Darmstädter rent richting de bal. Darmstädter passt de bal zonder na te denken. Daar is Hykel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hykel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Darmstädter bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmstädter geeft een hoge lob. Korosteliovas rent richting de bal. Hykel onderschept slim de pass. Hykel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Fc Szalowa Górą 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostry Legnica 28%, Fc Szalowa Górą 72%.
Ostry Legnica - Fc Szalowa Górą 4:0

49e minuut.
Indrianto passt de bal in één keer door. Metsamaa speelt de bal door. Siemian speelt de bal door. Hykel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hykel schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Stempel trapt de bal weg van het doel. Daar is Darmstädter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darmstädter probeert naar een medespeler te passen. Ismail is nu in balbezit. Ismail draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bolla probeert naar een medespeler te passen. Siemian is nu in balbezit. Siemian geeft een lange en hoge pass. Ismail is nu in balbezit. Ismail passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Siemian met een sublieme pass. Hykel is nu in balbezit. Hykel passt de bal met de wreef. Ismail is nu in balbezit. Ismail haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Montes de Oca probeert naar een medespeler te passen. Keldysh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metsamaa. Metsamaa krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Metsamaa verovert de bal door een tackle van achteren. Metsamaa geeft een lange en hoge pass. Indrianto kopt de bal weg. Hykel is nu in balbezit. Hykel draait met de bal, schiet en ... Stempel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Metsamaa speelt de bal door. Ismail rent richting de bal. Ismail schiet op doel. Scibetta probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Fc Szalowa Górą 5:0

68e minuut.
Pałkowski komt het veld opgelopen. Trischitta komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liliyev komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Scibetta geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Darmstädter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trischitta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Fc Szalowa Górą 6:0

77e minuut.
Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsamaa verovert de bal door een tackle van achteren. Metsamaa passt de bal zonder na te denken. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Fc Szalowa Górą 7:0

79e minuut.
Metsamaa probeert naar een medespeler te passen. Marzio is nu in balbezit. Bolla speelt de bal door. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski draait met de bal, schiet en ... Stempel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scibetta is nu in balbezit. Trischitta onderschept slim de pass. Trischitta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Fc Szalowa Górą 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostry Legnica 22%, Fc Szalowa Górą 78%.
Ostry Legnica - Fc Szalowa Górą 8:0