Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.K.S GMLKS Pilica
3-2-3-2 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 38.4
good Schieten average
average Passen average
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
Tokarzewski probeert de bal aan de voet te houden. Enamorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarzewski is nu in balbezit. Tokarzewski geeft de bal voor. Weimiao maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S - GMLKS Pilica 0:1

11e minuut.
Velcu passt de bal met de wreef. Dobrota rent richting de bal. Dobrota passt de bal met de wreef. Tsichliontas rent richting de bal. Tsichliontas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Raedt probeert naar een medespeler te passen. Ceauşu heeft problemen om de bal te vangen. Ceauşu passt de bal zonder na te denken. Adame is nu in balbezit. Adame draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Akrivakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsichliontas onderschept slim de pass. Tsichliontas passt de bal met de wreef. Adame is nu in balbezit. Adame haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sümbül probeert de bal met de borst te controleren. Recine rent richting de bal. Recine passt de bal zonder na te denken. Adame rent richting de bal. Adame draait met de bal, schiet en ... Le Roy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.K.S - GMLKS Pilica 1:1

39e minuut.
Pejić rent richting de bal. Amante onderschept slim de pass. Amante met een sublieme pass. Tsichliontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsichliontas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.K.S 29%, GMLKS Pilica 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G.K.S - GMLKS Pilica 1:1

47e minuut.
Demirsoy geeft een hoge lob. Ceauşu heeft problemen om de bal te vangen. Ceauşu passt de bal zonder na te denken. Tsichliontas is nu in balbezit. Tsichliontas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Raedt passt de bal met de wreef. Recine probeert naar een medespeler te passen. Amante speelt de bal door. Tsichliontas is nu in balbezit. Tsichliontas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ceauşu rent richting de bal. Ceauşu geeft een hoge lob. Adame is nu in balbezit. Adame haalt uit met een fantastische trap. Le Roy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S - GMLKS Pilica 2:1

77e minuut.
Le Roy speelt de bal door. Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velcu krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Való speelt de bal door. Tokarzewski is nu in balbezit. Tokarzewski speelt de bal door. Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümbül draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Pejić de bal. Amante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amante passt de bal in één keer door. Kaltsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltsios geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.K.S 46%, GMLKS Pilica 54%.
G.K.S - GMLKS Pilica 2:1