Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matematycy Gdynia Łękołody Chrząszczyżewoszyc
Defensywa Tactiek BULLET 442
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 27.2
good Schieten poor
good Passen poor
excellent Verdedigen good


9e minuut.
Klungelig pakt Urzay de bal. Urzay passt de bal met de wreef. Hazelwood met een sublieme pass. Rénier rent richting de bal. Rénier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rénier is nu in balbezit. Komar rent richting de bal. Rénier onderschept slim de pass. Rénier haalt uit met een fantastische trap. Kromkamp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Szot de bal. Măcriş rent richting de bal. Măcriş geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rénier is nu in balbezit. Rénier schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş passt de bal met de wreef. Komar is nu in balbezit. Rénier verovert de bal door een tackle van achteren. Rénier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Poll rent richting de bal. Poll geeft de bal voor. Szot is nu in balbezit. Rénier is nu in balbezit. Rénier draait met de bal, schiet en ... Kromkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Szot geeft de bal voor. Wilczak kopt de bal weg. Szot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Măcriş is nu in balbezit. Măcriş geeft een hoge lob. Kromkamp bokst de bal weg.

41e minuut.
Bordowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poll met de inworp. Hazelwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazelwood geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hazelwood verovert de bal door een tackle van achteren. Rénier is nu in balbezit. Hazelwood rent richting de bal. Hazelwood draait met de bal, schiet en ... Kromkamp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matematycy Gdynia 17%, Łękołody Chrząszczyżewoszyc 83%.
Matematycy Gdynia - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 1:0

47e minuut.
Poll kopt de bal weg. Hazelwood rent richting de bal. Hazelwood geeft een hoge lob. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 2:0

50e minuut.
Szot is nu in balbezit. Biernat verovert de bal door een tackle van achteren. Biernat geeft een hoge lob. Rénier krijgt zijn hoofd ertegen. Kromkamp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 3:0

65e minuut.
Poll speelt de bal door. Hazelwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazelwood passt de bal in één keer door. Rénier heeft problemen om de bal te vangen. Rénier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Märkänen heeft problemen om de bal te vangen. Wichert verovert de bal door een tackle van achteren. Wichert geeft een lange en hoge pass. Rénier kopt de bal weg. Hazelwood rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Poll zal de hoekschop nemen. Kromkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Hazelwood is nu in balbezit. Hazelwood passt de bal in één keer door. Niewiadomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier verovert de bal door een tackle van achteren. Rénier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 4:0

79e minuut.
Szot met een snelle inworp. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Hazelwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazelwood geeft de bal voor. Rénier springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Habilidade bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilidade geeft de bal voor. Hazelwood rent richting de bal. Hazelwood geeft een lange en hoge pass. Rénier krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Wichert probeert naar een medespeler te passen. Rénier rent richting de bal. Niewiadomski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niewiadomski krijgt een gele kaart. Rénier raakt geblesseerd tijdens het duel. Hazelwood legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kromkamp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 5:0

86e minuut.
Biernat geeft de bal voor. Hazelwood rent richting de bal. Komar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazelwood verovert de bal door een tackle van achteren. Hazelwood geeft een hoge lob. Kromkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Rénier de bal. Rénier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matematycy Gdynia 16%, Łękołody Chrząszczyżewoszyc 84%.
Matematycy Gdynia - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 6:0